Inschrijfformulier
Brabantse Wal Marathon 6 juni 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt nu inschrijven tot en met 31 mei 2021. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Ook dit jaar zullen start en finish plaats vinden op de atletiekbaan van AV SPADO op sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom. De parkoersen van alle afstanden zijn gelijk aan de editie's van afgelopen jaren.

Dit jaar dient u bij inschrijving direct het inschrijfgeld te voldoen via iDEAL voor Nederlandse deelnemers of via Bancontact voor deelnemers uit BelgiŽ.
SPADO-leden die deelnemen aan de kidsrun krijgen deze betaalschermen niet te zien, zij kunnen inschrijven zonder een betaling te verrichten. Voor hun is de deelname gratis.
SPADO-leden betalen tot 15 mei 2021 slechts 50% van het inschrijfgeld. SPADO-leden betalen bij de na-inschrijving het volledige inschrijfgeld.

Mocht door maatregelen de wedstrijd geen doorgang mogen vinden dan betalen wij het inschrijfgeld terug minus 1 euro voor administratiekosten.

U heeft derhalve verderop in dit formulier uw Bankpas nodig om de betaling te kunnen uitvoeren.

Dit jaar zullen wij naar verwachting wederom de tijdsregistratie doen met chips in het startnummer.

Wij hanteren een minimumleeftijd voor de marathon van 18 jaar. Voor de overige afstanden hanteren wij adviesleeftijden van 16 jaar voor de halve marathon, 12 jaar voor de 10 kilometer en 8 jaar voor de 5 kilometer. De kidsrun staat open voor iedereen.

Wij bevelen van harte ons goede doel aan en hopen dat u een bijdrage wil doneren. Evenals de voorafgaande jaren steunen wij met onze loop Fight Cancer. Meer informatie op de website: www.fightcancer.nl of www.debrabantsewalmarathon.nl.

Ook dit jaar is het mogelijk om de halve marathon te wandelen, wij hanteren daar wel een limiet op het aantal deelnemers van 100.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl