Inschrijfformulier
Triathlon De Langstraat 6 juni 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Fijn dat je mee wilt doen aan de 3e editie van Tanis Triathlon De Langstraat

U kunt voorinschrijven tot en met 1 juni 2021.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
.
(Zijn de startplekken voor de individuele wedstrijden vergeven. Dan kunt u zich inschrijven op wachtlijst. Kosten worden dan nog niet in rekening gebracht. Zodra er annuleringen zijn worden deelnemers op de wachtlijst op volgorde van de registratie door de organisatie benaderd voor afronding van de inschrijving. Vul dus wel alle gegevens in, voor zover van toepassing.)
Als je in het bezit bent van een geldige NTB, KNZB, Atletiekunie, KNWU of Buitenlandse Atletenlicentie, dan kun je zonder daglicentie kosten meedoen aan de Triathlon.
Vermeld dan het licentienummer en de naam van je vereniging die je in het scrollmenu kunt vinden. Voor NTB-leden: gebruik de 5- (of 6-) cijferige licentie code.
Dat geldt óók voor NTB-leden zónder vereniging en de leden van KNZB, AU, KNWU of Buitenlandse Triathlonbond.
Als je geen wedstrijd licentie hebt, zorgt de organisatie van Triathlon De Langstraat voor afdracht van de kosten van een daglicentie bij de Nederlandse Triathlonbond. De kosten hiervan zijn €8,50 of €4,25 en worden automatisch bij je inschrijfgeld opgeteld.
Exacte startijden zijn afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID19. Zodra bekend worden de starttijden op onze website www.tlvdelangstraat.nl gepubliceerd.

Controleer je inschrijving goed, alvorens af te ronden. Bevestiging van je inschrijving ontvang je op het opgegeven emailadres.

Succes en goede voorbereiding !!
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl