Inschrijfformulier
Run-Bike-Run Deurningen 3 juli 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Beste deelnemer,

Lees onderstaande informatie eerst even voordat je overgaat tot inschrijven.

Na de afgelasting van vorig jaar staat in 2021 "De Vincent Scheffer Woninginrichting Aanhuis Run Bike Run Deurningen" gepland op zaterdag 3 juli. We willen de atleten graag perspectief bieden om weer in wedstrijdverband te kunnen sporten.

De wedstrijd bestaat uit 2 ronden hardlopen van in totaal 7,4 km met een passage over het dorpsplein. Daar kan vervolgens de fiets worden gepakt om de afgezette fietsrondes in het buitengebied van in totaal 31 km te fietsen. Als laatste wordt er nog 1 ronde hard gelopen en finished men weer op het dorpsplein in Deurningen.

Op dit moment kunnen we nog geen zekerheid bieden over de omstandigheden van de wedstrijd, of er publiek is toegestaan bijvoorbeeld. Run Bike Run Deurningen zal maandag 7 juni een definitief besluit nemen of we, met de dan geldende maatregelen, voldoende mogelijkheden zien om de wedstrijd goed en veilig te kunnen organiseren. De veiligheid van de deelnemers en publiek heeft onze hoogste prioriteit.

Deelnemers kunnen zich vrijblijvend inschrijven, we zullen het inschrijfgeld niet eerder incasseren dan dat er een definitief besluit is genomen over het doorgaan van de wedstrijd.

We gaan er alles aan doen om, met alle mogelijkheden die we hebben, er weer een geweldig evenement van te maken.

Tijdregistratie
Voor het tweede opeenvolgende jaar maken we gebruik van het 'IPICO-chip-registratiesysteem'. De huurprijs van de chip is bij het inschrijfgeld inbegrepen. Voor individuele deelnemers is het inschrijfgeld 16,00 en voor duo's 23,00.

Omdat we gebruik maken van de IPICO chip kun je, in tegenstelling tot voorgaande jaren, geen gebruik maken van je eigen Mylaps chip.

Je kunt voorinschrijven tot en met 27 juni 2021.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Met sportieve groet,

Organisatie "De Vincent Scheffer Woninginrichting Aanhuis Run Bike Run Deurningen"


Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl