Inschrijfformulier
Renkumse Rijntocht & Crosstriathlon 28 augustus 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord

Leuk dat je de Renkumse Rijntocht en Crosstriatlon weer hebt gevonden! Op 28 augustus kun je weer helemaal los op een van de zwemtochten op de Rijn (750 meter, 2,5 of 5 km) of kun je weer genieten van de crosstriatlon die begint met zwemmen in de Rijn, mountainbiken in de bossen van Oranje Nassauís Oord en eindigt met een spannende loop door de natuurlijke uiterwaard en over de steile Noordberg.

Wij gaan er voorlopig van uit dat de corona-maatregelen op 28 augustus zijn versoepeld en dat we het evenement corona-proof kunnen organiseren. Op 31 juli nemen we hierover een definitief besluit. Als we op 31 juli moeten besluiten om het evenement niet door te laten gaan (of eventueel in een aangepaste vorm) krijg je je inschrijfgeld terug. Kunnen we gewoon doorgaan (en dat hopen we van harte!!) zijn de inschrijvingen vanaf 31 juli definitief. Mocht dan later blijken dat we alsnog niet door kunnen gaan omdat de corona-regels dan weer zijn aangepast, of dat de corona-situatie het ons op dat moment onmogelijk maakt de Rijntocht te organiseren, krijg je 75% van de kosten terug omdat we dan al de nodige kosten hebben gemaakt.
Op 7 augustus maken we ook het definitieve dagprogramma bekend met de starttijden van de verschillende onderdelen.

Inschrijven voor de triatlon en de zwemtochten kan tot 21 augustus. Inschrijven voor de zwemtochten kan ook nog op 28 augustus, maar voor deze na-inschrijvers is het niet zeker of er nog een plaats voor je is. Ook krijg je als na-inschrijver geen chip voor de tijdwaarneming.

Als je je inschrijving om wat voor reden dan ook wil annuleren, kan dat tot en met 30 juli. We storten je dan inschrijfgeld terug. Na deze datum is, ongeacht de reden van annuleren, restitutie helaas niet meer mogelijk. Inschrijvingen zijn niet overdraagbaar.

Vriendelijke en sportieve groet,
RZC Renkum
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl