Inschrijfformulier
Menzis Singelloop Enschede 12 september 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Inschrijven
Leuk dat je je inschrijft voor de Menzis Singelloop Enschede! De online inschrijving sluit zondag 5 september om 23:59 uur.

Wohnen Sie in Deutschland dann melden Sie sich bitte ber diesen link an.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Singelloop en COVID-19
Bij inschrijving garandeer je gezond te zijn n verklaar je dat je op de dag van de Singelloop uitsluitend deelneemt als je geen gezondheidsklachten hebt die overeen kunnen komen met COVID-19 gerelateerde klachten. We weten nog niet welke maatregelen er nog van kracht zijn in september, maar we houden jullie daarvan op de hoogte.

Nieuwsbrief
Om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rondom een veilige en verantwoorde Singelloop, en om je te voorzien van hardlooptips en leuke acties, ontvang je na inschrijving onze nieuwsbrief. Wij verzoeken je aangemeld te blijven, zodat je altijd van de laatste stand van zaken op de hoogte bent. Uiteraard kun je je te allen tijde voor de nieuwsbrief afmelden, maar wij adviseren je dit niet te doen, voordat de Singelloop heeft plaatsgevonden.

SamenGezond
Emailadressen worden niet aan derden verstrekt. Geef je aan SamenGezond-punten te willen ontvangen voor je deelname aan de Singelloop dan ontvang je na het evenement via ons een bericht over het toekennen van de punten.

Wedstrijdatleet of recreant
Heb je geen wedstrijdlicentie van de Atletiekunie dan schrijf je je in als recreant.

Neem je deel als recreant dan hoef je bij inschrijving geen atletiekvereniging in te vullen. Indien je lid bent van een vereniging dan mag dat natuurlijk wel.

Meer informatie via info@singelloop-enschede.nl of onze website.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl