Inschrijfformulier
Halve Marathon Barendrecht 26 september 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
---
Update 16/9/21: we hebben extra startnummers beschikbaar!!! BELANGRIJK: jouw medaille ontvang je nu echter NIET op de dag van het evenement. WEES JE DAARVAN BEWUST. We moeten ze bijbestellen en verwachten dat we deze eind oktober kunnen uitleveren.
Update 31/8/21: Deelname is vooralsnog alleen mogelijk obv een geldige QR-code, het zgn. coronatoegangsbewijs (via app op je telefoon of print). Zie voor onze overige Covid-19 maatregelen onze website
Update 14/9: bij inschrijvingen NA 14 september geldt dat het startnummer enkel opgehaald kan worden op de dag van het evenement, bij het wedstrijdsecretariaat. Je ontvangt hier nog een aparte mail over die je zult moeten laten zien bij de toegangscontrole indien er met QR-codes wordt gewerkt.
---

Beste loper,

Wat leuk dat je je wilt inschrijven voor de 1e editie van de Halve Marathon van Barendrecht!

Details over het evenement en eventuele maatregelen kan je vinden op onze website www.halvemarathonbarendrecht.nl. Volg voor de laatste updates vooral onze Facebookpagina.

We hopen jou te zien op zondag 26 september en samen te genieten van een mooi hardloopevenement!

Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 19 september 23:59u. Er is GEEN DAGINSCHRIJVING.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. De overige velden zijn vrijwillig in te vullen. Die informatie is vooral bedoeld om onze (toekomstige) evenementen te verbeteren.

---
De Halve Marathon van Barendrecht wordt georganiseerd door de Stichting RMD Evenementen, Educatie en Support, voortgekomen uit de Facebookcommunity Rotterdam Marathon Deelnemers: een actief platform voor en door ervaren marathonlopers.

Onderdeel
Onderdeel *
Verwachte eindtijd *
uur min sec
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl