Inschrijfformulier
Halve Marathon Barendrecht 26 september 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste loper,

Wat leuk dat je je wilt inschrijven voor de 1e editie van de Halve Marathon van Barendrecht!

Wij gaan ervan uit dat we 26 september, eventueel met inachtneming van de nodige maatregelen, een veilig en gezellig hardloopevenement kunnen organiseren. Maar omdat niemand de toekomst kan voorspellen, geven we jullie de garantie dat je na inschrijving in ieder geval tot 1 augustus kosteloos kunt annuleren. Rond die tijd overleggen wij nogmaals met gemeente en Veiligheidsregio. Is het reŽel dat het evenement in een voor dit tijdsbeeld, acceptabele vorm doorgang kan vinden, dan communiceren wij dat eerst via onze social media. Daarna starten we pas met het incasseren van de inschrijfgelden.

Details over het evenement en eventuele maatregelen kan je vinden op onze website www.halvemarathonbarendrecht.nl. Volg voor de laatste updates vooral onze Facebookpagina.

We hopen jou te zien op zondag 26 september en samen te genieten van een mooi hardloopevenement!

Voorinschrijven is mogelijk tot en met 19 september 2021.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. De overige velden zijn vrijwillig in te vullen. Die informatie is vooral bedoeld om onze (toekomstige) evenementen te verbeteren.


---
De Halve Marathon van Barendrecht wordt georganiseerd door de Stichting RMD Evenementen, Educatie en Support, voortgekomen uit de Facebookcommunity Rotterdam Marathon Deelnemers: een actief platform voor en door ervaren marathonlopers.

Onderdeel
Onderdeel *
Verwachte eindtijd *
uur min sec
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl