Inschrijfformulier
Clinics Diepe Hel Holterbergloop
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
ASV Atletics (Nijverdal) en AV Holten starten met wekelijkse looptrainingen ter voorbereiding op de Diepe Hel Holterbergloop op zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober 2021. De trainingen zijn bestemd voor lopers die de 10 km of halve marathon willen lopen, maar ook voor beginners, die de 6 km als doel hebben. Middels gerichte looptrainingen word je goed voorbereid op de Diepe Hel Holterbergloop. Je kunt je nu inschrijven voor de looptrainingen in Nijverdal (organisatie ASV Atletics) of Holten (organisatie AV Holten).
Zie hieronder de informatie voor de beide looptrainingen.

Looptraningen bij ASV Atletics Nijverdal
De looptrainingen bij ASV Atletics starten op zaterdag 28 augustus om 09.00 uur. Totaal worden er 10 trainingen verzorgd, waarvan 8 op zaterdagochtend 09.00 uur en 2 op woensdagavond om 19.30 uur. De startlocatie van de looptrainingen in Nijverdal is iedere zaterdag op de atletiekbaan aan de Van Heerdtweg 5 te Nijverdal. Als de startlocatie elders (bos/heide) is, wordt dit van te voren gemeld. Inbegrepen bij de clinics is een deelname aan de 5 km bij de CityRun te Nijverdal op 26 september. Het inschrijfgeld voor de looptrainingen is 45,-. Dit is inclusief de deelname aan de CityRun te Niiverdal, maar exclusief inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop. Voor de Diepe Hel Holterbergloop zelf, moet je je nog apart inschrijven.

Looptraningen bij AV Holten te Holten
De looptrainingen bij AV Holten starten op op woensdag 1 september. Totaal worden er 9 trainingen gegeven op de woensdag, start 20:00 uur. De startlocatie van de looptrainingen in Holten is elke woensdagavond op het Sportpark Meermanskamp, Valkenweg 4 te Holten. Het inschrijfgeld voor deze looptrainingen is 45,-. Dit is exclusief inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop.
Voor de Diepe Hel Holterbergloop zelf moet je je nog apart inschrijven.

U kunt voorinschrijven tot en met 15 september 2021.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl