Inschrijfformulier
RW Rolski Kennismakingsles (2) 2 oktober 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Inschrijven Kennismakingsles Rolski
Je kunt je hier inschrijven tot en met 28 september 2021 voor de kennismakingsles op 2 oktober 2021 van RW Rottemeren. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Algemene informatie.
De lessen starten op zaterdag om 9.45 met het uitzoeken en aantrekken van het materiaal en om 10.00 vertrekken we. Rond 11:30 zijn we weer terug bij het clubgebouw.

Het materiaal bestaat uit rolskiís, schoenen en stokken, deze kan je lenen van de vereniging. Een (fiets)helm is verplicht. (Dunne) handschoenen dragen we altijd. Knie- en elleboogbeschermers is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Je kan een helm en beschermers van de vereniging gebruiken, maar eigen beschermers zit altijd lekkerder. Handschoenen hebben we niet te leen.

Een kennismakingsles kost Ä15,-.

Om vooraf in te kunnen schatten welk materiaal we nodig hebben en om groepen te kunnen maken hebben we een aantal gegevens nodig. Het meeste wijst zich vanzelf.
We vragen je een keuze te maken uit twee technieken, Klassiek of Skating (Vrije stijl). Met deze techniek ga je aan de slag.

Als je niet weet welke techniek bij jou het beste past, kan je inschrijven op twee kennismakingsdagen. Voor de ene dag kies je klassiek en voor de andere dag Skating (Vrije stijl). Je betaalt dan voor twee lessen.

Er zijn per kennismakingsles een beperkt aantal deelnameplekken beschikbaar (8x Klassiek en 8x Skating (Vrije stijl).

Is er geen plek meer bij de dag van jouw keuze stuur dan een email aan rolskiles@hotmail.com dan plaatsen wij je op de wachtlijst.

Voor groepen van 3 of meer personen bieden wij geen garantie dat je gelijktijdig in dezelfde lesgroep geplaatst wordt. Wil je vooraf meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op met rolskiles@hotmail.com
Rolski techniek
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl