Inschrijfformulier
SNS Oss City Run 3 oktober 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Welkom
Welkom bij de inschrijving voor de derde editie van de SNS Oss City Run.

Wat leuk dat je mee wilt doen op zondag 3 oktober! We gaan er samen een hartstikke mooie dag van maken. Ben jij al klaar voor een route met nieuwe iconische gebouwen in de Osse binnenstad?
De inschrijving loopt tot en met zondag 19 september 2021.

Business Run
Dit inschrijfformulier is bedoeld voor alle individuele deelnemers (zowel volwassenen als kinderen). Wilt u echter met uw bedrijf meedoen? Ga dan terug naar www.runlimited.nl en klik op de knop "Inschrijven Business Run".

Inschrijven inclusief voorbereidingstraject
FiTNEZZplaza biedt voor slechts €79,95 een trainingsprogramma van 3 maanden aan, om er voor te zorgen dat je op een verantwoorde manier aan de start van de SNS Oss City Run verschijnt. Bij dit trainingspakket zit deelname aan de SNS Oss City Run op 3 oktober inbegrepen. Je loopt dan mee in een van de teams van FiTNEZZplaza. Ook krijg je een mooi SNS Oss City Run shirt en is er een hapje en drankje na de run in de VIP ruimte inbegrepen.

Aanmelding voor het voorbereidingstraject inclusief inschrijving, doe je NIET via dit inschrijfformulier, maar direct bij FiTNEZZplaza. Ga naar de site van FiTNEZZplaza en meldt je direct aan: https://www.fitnezzplaza.nl/cityrunoss/. Hier vindt je alle informatie over het traject.

Wijzigen inschrijving
Ben je al ingeschreven en wil je iets wijzigen? Schrijf je dan niet opnieuw in, maar stuur een e-mail met vermelding van je naam en afstand naar info@runlimited.nl. Er worden dan wel €2,00 administratiekosten verrekend.

Controle inschrijving
Weet je niet meer of je je hebt ingeschreven of wil je je inschrijving controleren? Dit vind je eenvoudig op de homepage van www.inschrijven.nl. Onder het kopje 'Menu' en daarna 'Controleren inschrijving' vind je de opgegeven gegevens bij je oorspronkelijke inschrijving. De eventueel later via e-mail doorgegeven wijzigingen zijn hierin niet verwerkt.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl