Inschrijfformulier
Kleintje Berenloop 6 november 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste sportvriend(in),

Geweldig dat je je in wilt schrijven voor de Jeugdloop. Let op: de Jeugdloop vindt, in tegenstelling tot voorgaande jaren, plaats op zaterdag 6 november na Kleintje Berenloop.

Zoals je weet zijn het nog steeds onzekere tijden. Dat betekent dat nog niet alle zaken (zoals locatie en starttijden) vastgesteld zijn. Dit hangt namelijk volledig af van wat er in november mogelijk is. Uiteraard hopen wij van harte dat we tegen die tijd weer in een enigszins ‘normale’ samenleving leven en dat het mogelijk is om zo’n mooi evenement te organiseren. Daarbij spreekt het vanzelf dat de gezondheid en veiligheid voor alle deelnemers gegarandeerd moet kunnen worden.

Verder is het – voordat je je inschrijft – goed te weten dat je, mocht het evenement onverhoopt niet door kunnen gaan, het inschrijfbedrag volledig terug krijgt.

Je kunt inschrijven t/m 31 oktober 2021 of tot de limiet is bereikt. Je startnummer kun je op zaterdag, evenals je T-shirt, afhalen op de startlocatie. Als er nog startnummers over zijn, is er op zaterdag ook een na-inschrijving.

Betaling
De betaling vindt plaats via iDEAL.

T-shirt
Het T-shirt voor de Jeugdloop is gratis. Om zeker te zijn van de juiste maat, is het verstandig om vooraf in te schrijven. Bij de na-inschrijving is de kans aanwezig dat je maat er niet meer is. Je kunt het T-shirt voor de start van de Jeugdloop afhalen.

Tijdregistratie
Bij de Berenloop wordt voor de tijdregistratie de BibTag van MYLAPS gebruikt. Deze chip zit achter op je startnummer geplakt en registreert je tijd. De BibTag is éénmalig te gebruiken. De chip hoef je dus niet in te leveren. Het startnummer wordt niet toegestuurd, maar kun je voor de start afhalen.

Annulering
Wanneer je je inschrijving zelf annuleert, vindt geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Wanneer de Berenloop niet doorgaat vanwege de coronamaatregelen, vindt volledige terugbetaling plaats.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl