Inschrijfformulier
Berenloop Terschelling 7 november 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste sportvriend(in),

Geweldig dat je je in wilt schrijven voor de hele marathon van de Berenloop. (De halve marathon is inmiddels helemaal volgeboekt). Let op: bij inschrijving voor de hele marathon vanaf 9-8-2021 is het later niet meer mogelijk om om te boeken naar de 21 km!
Zoals je weet zijn het nog steeds onzekere tijden. Dat betekent dat een aantal zaken, zoals startprocedure, starttijden, start- en finishlocatie etc. nog niet vastgesteld zijn. Dit hangt namelijk volledig af van wat er in november mogelijk is.
Uiteraard hopen wij van harte dat we tegen die tijd weer in een enigszins ‘normale’ samenleving leven en dat het mogelijk is om zo’n mooi evenement te organiseren. Daarbij spreekt het vanzelf dat de gezondheid en veiligheid voor alle deelnemers voorop staan.

Mede vanwege deze onzekerheid willen we je, net als vorig jaar, vragen om je verwachte (en reële) eindtijd al bij jouw inschrijving op te geven. Op die manier kunnen we iedereen, mocht het nodig zijn, zo optimaal mogelijk indelen bij de start. Ook willen we graag weten of je op zaterdag al op het eiland bent of dat je op zondagochtend komt.
Verder is het – voordat je je inschrijft – goed te weten dat je, mocht het evenement onverhoopt niet door kunnen gaan, het inschrijfbedrag volledig terug krijgt.

Je kunt inschrijven t/m 31 oktober 2021 of tot de limiet is bereikt.

Betaling
De betaling vindt via iDEAL plaats.

Vrijwillige bijdrage Staatsbosbeheer
Als deelnemer aan de Berenloop geniet je van de mooie natuur van Terschelling. Staatsbosbeheer, die de natuur en het landschap op het eiland beheert, vraagt daarom een kleine tegemoetkoming voor evenementen in de natuur. Met die vergoeding kan Staatsbosbeheer extra dingen voor en op het eiland doen, waardoor iedereen (nog meer) van Terschelling kan genieten. De vergoeding voor de Berenloop is dit jaar in de vorm van een vrijwillige bijdrage die gebruikt zal worden voor het plaatsen van meerdere picknickbanken verspreid over het eiland. Laat jij anderen ook meegenieten? Alvast hartelijk dank namens Staatsbosbeheer!

Tijdregistratie
Bij de Berenloop wordt voor de tijdregistratie de BibTag van MYLAPS gebruikt. Deze chip zit achter op je startnummer geplakt en registreert je tijd. De BibTag is éénmalig te gebruiken. De chip hoef je dus niet in te leveren.

Annuleren inschrijving
Wanneer je je inschrijving zelf annuleert, vindt geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Uiteraard kun je je inschrijving wel overdragen aan een andere liefhebber. Dat kan via de sociale media of bijvoorbeeld via Marktplaats. Wanneer de Berenloop niet doorgaat vanwege de coronamaatregelen, vindt volledige terugbetaling plaats.

Limieten
Er gelden de volgende tijdslimieten (Lopers die deze limieten overschrijden, worden niet in de einduitslag opgenomen) :
21 km: 3 uur
42 km: 5 uur

Velden in dit inschrijfformulier waarbij een * staat, moeten verplicht worden ingevuld.
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
© 2021 Inschrijven.nl