Inschrijfformulier
Hondsrug Forest Run 7 november 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste deelnemer,

Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de Hondsrug Forest Run op zondag 7 november 2021. De Hondsrug Forest Run is een evenement die je als liefhebber niet mag missen!

In verband met de productietijd van de startnummers (met jouw naam daarop), kun jij je tot en met woensdag 20 oktober inschrijven, tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht.

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de Hondsrug Forest Run mee kunt doen.

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Klik dan op "Wijzig Mijn Inschrijving" in jouw e-mailbevestiging.

Let op! Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden. Wanneer het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden op zondag 7 november 2021 ten gevolgen van COVID-19, blijft jouw aangeschafte startbewijs geldig voor de eerstvolgende editie.

Wij zien jou graag aan de start en hopen op een onvergetelijke editie gevuld met heel veel blije deelnemers die evenementen zoals de Hondsrug Forest Run zo lang hebben moeten missen.

Met een sportieve groet,

Richard en Dennis
Organisatie Hondsrug Forest Run
MM4 Events

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Ik ga *
Akkoordverklaring
Partners
© 2021 Inschrijven.nl