Inschrijfformulier
Zwarte Dennen Cross 20 november 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Welkom op het inschrijfformulier van de 15e Zwarte Dennen Cross, een crossloop in het staatsbos van Staphorst. Leuk dat je meedoet!

De 1250 meter, 5 km en 10 km van de Zwarte Dennen Cross zijn onderdeel van de Vechtdal Cross Competitie. Als je je wil inschrijven voor deze competitie, dan maak je geen gebruik van dit formulier, maar via het formulier via deze link. Je bent dan automatisch ook ingeschreven voor de Zwarte Dennen Cross.

Inschrijven betekent dat je akkoord bent gegaan met de volgende voorwaarden:
- De deelnemer verklaart zich bekend met het feit dat deelname een goede gezondheid in zowel psychische als fysieke zin vereist, en verklaart dat hij aan deze eis voldoet en dat hij zich door training en anderszins voldoende zal hebben voorbereid op de Zwarte Dennen Cross;
- Deelname geschiedt op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid;
- De deelnemer verklaart de persoonsgegevens naar waarheid te hebben ingevuld en de door de organisatie gestelde minimum leeftijd voor deelname te hebben bereikt;
- De deelnemer verleent bij voorbaat toestemming aan de organisator voor openbaarmaking van tijdens de Zwarte Dennen Cross gemaakte foto’s en beeldmateriaal waarop de deelnemer zichtbaar is.

Bij inschrijving verklaar je dat je op de wedstrijddag uitsluitend deelneemt als je geen gezondheidsklachten hebt die overeen kunnen komen met COVID-19 gerelateerde klachten.

Je kunt voorinschrijven tot en met 19 november 2021.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl