Inschrijfformulier
NN Zevenheuvelenloop 21 november 2021
123456
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom bij de inschrijving voor de NN Zevenheuvelenloop 2021. Dit inschrijfformulier is voor individuele deelnemers (m/v) aan de NN Zevenheuvelenloop en niet woonachtig in Nederland of niet in het bezit van een Nederlandse bankrekening. De inschrijving loopt tot en met 10 november, mits de limiet nog niet is bereikt.

Dit formulier is alleen voor lopers die IN HET BUITENLAND wonen.

Woon je in Nederland? Schrijf je dan hier in.


Let op:
Indien het land/de regio waar jij vandaan komt op de wedstrijddag "code oranje" is, kun je helaas niet deelnemen. We vragen je dan ook ten zeerste om dan NIET naar Nijmegen te komen.

Deelname kost Ä21,95.

Als je jonger dan 18 jaar bent, besef dan dat je geen volwassen begeleider mee kunt nemen als publiek. Je mag wel samen met je (volwassen) begeleider meedoen.

Wat gebeurt er bij annulering?
Het kan zijn dat we door aangepaste maatregelen van de overheid genoodzaakt zijn de loop te annuleren. In dat geval gaan wij bekijken welke kosten er gemaakt zijn en krijg je van ons een deel van het inschrijfgeld terug. Wij zullen maximaal 50% van het inschrijfgeld in rekening brengen voor gemaakte kosten.

Uiteraard weten we nu nog niet of er van overheidswege nog maatregelen met betrekking tot corona verplicht gesteld zullen worden. Dat is afhankelijk van de situatie later dit jaar en de eisen die de overheid aan de organisatie en deelnemers stelt. Mocht dat het geval zijn, dan moeten wij daar uiteraard aan voldoen.
Onderdeel *
Persoonlijke gegevens
Roepnaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Geboortedatum *
Geslacht *
 
E-mail *
Telefoonnummer
Noodnummer *
Aantal keer deelgenomen
Op welke manier ben jij van plan op 21 november naar Nijmegen te komen? *
Anders
Atletiekvereniging
E-mail controle *
© 2021 Inschrijven.nl