Inschrijfformulier
Kwintelooyen WinterRun 22 januari 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
KWINTELOOYEN WINTERRUN

Na de vorige virtuele editie houden we dit jaar weer een fysieke Kwintelooyen Winterrun.
Heerlijk hardlopen over de Utrechtse Heuvelrug. Met keuze uit 5, 10 of 15 km wedstrijd.

5 kilometer - Startbewijzen beschikbaar
10 kilometer - Startbewijzen beschikbaar
15 kilometer - Startbewijzen beschikbaar

Het parcours kent een aantal mooie klimmetjes en heerlijke afdalingen en onderweg kun je genieten van de mooie natuur en het prachtige uitzicht over de Gelderse Vallei.

Voor-inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 15 januari 2022 23:59 uur of zoveel eerder als het maximum aantal deelnemers voor de betreffende afstand is bereikt. De kosten bedragen 12,50 per deelnemer inclusief de bruikleen van een chip voor de tijdregistratie. De kosten bij na-inschrijving zolang er startbewijzen beschikbaar zijn bedragen 15,00 per deelnemer.

Bij annulering van uw inschrijving vind geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. Uiteraard is uw inschrijving wel over te dragen aan een andere loper. Dit kan tot uiterlijk zondag 16 januari via de link uit uw emailbevestiging welke u ontvangt na inschrijving.

Als organisatie zien we het inschrijfgeld als donatie aan de goede doelen.
We volgen als organisatie de actuele maatregelingen van de overheid m.b.t. Covid-19. Mocht het evenement door nieuwe maatregelingen in een andere aangepaste vorm of net zoals in 2021 als virtueel evenement doorgaan dan zullen we dit direct communiceren. Als organisatie blijft hierbij onze inzet om 100% van het inschrijfgeld over te maken aan de twee goede doelen.

Met dank aan onze sponsoren gaat 100% van de opbrengst naar het werk van Stichting Tree of Life en Manage zonder Drempels.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl