Inschrijfformulier
WijckloopTRAIL en WALK 30 januari 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom, leuk dat je je mogelijk gaat inschrijven voor n van de Trailrun & Walk evenementen van CAIRN Trails and Adventures: de Wijckloop Trail.

De Wijckloop laten voortbestaan. Dat was de opzet van InHolland studenten Sportkunde in samenwerking met de organisatie van avontuurlijke hardloopevenementen door de natuur, Cairn Trails & Adventures. Dit is gelukt, we zijn blij jou te kunnen verwelkomen aan de start van de 12e editie, zondag 30 januari 2022. Start- en Finish als vanouds vinden plaats nabij Heliomare - Wijk aan Zee.

De Wijckloop, ooit begonnen in 2010 als hardloopevenement heeft alle ingredinten voor een fantastische Trailrun in Noord Holland op het terrein van PWN. Met respect voor de wedstrijdnaam is gekozen voor de WijckloopTrail.

Het parcours voldoet aan de vereisten door 99% onverhard terrein te kunnen bieden in afwisseling van strand, duinen, bos, paden en single-tracks. Garantie voor een unieke natuurbeleving tijdens jouw gekozen afstand.

Belangrijk gegeven is dat de WijckloopTrail evenals alle andere Cairn Trails uit n unieke ronde bestaat. Je loopt dus niet 2 of 3 keer dezelfde ronde!

Starttijden:
1,5 km Kids Trail:9:30uur,
5km Trimloop-Trail:09:50uur
10 km Trimloop-Trail:11:00uur
16 km Trimloop-Trail:10:45uur
NIEUW> 16 km WALK: 9:00 uur
31 km Trimloop-Trail:9:00 uur

Natuurlijk blijven we de berichtgeving en eventuele veranderingen m.b.t. het coronavirus volgen en zijn de op dat moment geldende richtlijnen bepalend voor de definitieve invulling. Mocht de situatie mbt coronavirus toch weer veranderen met eventuele afgelasting tot gevolg dan hanteren wij aangepaste algemene voorwaarden.:
Bij afgelasting vanwege COVID-19 pandemie krijgen alle deelnemers het betaalde inschrijfgeld minus 5,00 bank- en administratiekosten retour


www.cairnadventures.nl
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl