Inschrijfformulier
Lunterse Berg Wintertrail 12 februari 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom, leuk dat je je mogelijk gaat inschrijven voor één van de Trailrun & Walk evenementen van CAIRN Trails and Adventures: de Lunterse Berg Wintertrail op Zaterdag 12 Februari 2022.

Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een sportieve Trailrun inspiratie in het gebied rondom de Lunterse Berg. Uitstekend gemarkeerde routes (99% onverhard) en allen in 1 unieke ronde af te leggen. Energierijke voedingsposten tijdens en na de race. Uitdagende routes, tijdsregistratie middels Ipico chips en zoals bij alle CAIRN Trails ontvangen alle deelnemers natuurlijk een leuke december herinnering.

IDEAL:
Door de pandemie maken we gebruik van IDeal betaling welke door Inschrijven.nl wordt toegevoegd aan het inschrijfformulier. Dit om te kunnen garanderen, dat bij afgelasting door Covid-19 maatregelen, jullie het inschrijfgeld retour ontvangen minus 5 euro administratie en aanloopkosten.

MOBIEL telefoonnummer vermelden: voor eigen veiligheid bij deelname aan een van de diverse afstanden verzoeken wij alle deelnemers dringend een mobielnummer kenbaar te maken bij inschrijving. Tijdens de race in geval van calamiteiten kan het noodzaak zijn om snel en adequaat te kunnen handelen.

We nemen je op zaterdag 12 Februari 2022 mee over verschillende afstanden (6 km - 13 km – 23 km) door de Veluwse bossen en heuvels, met behoorlijk wat hoogtemeters.

Starttijden:
10:30 uur 23 km Trail
10:45 uur 13 km Trail
11:30 uur 6 km Trail
13:30 uur KidsTrail t/m 7 jaar
13:45 uur KidsTrail 8 t/m 12 jaar

DEELNEMEN IS ALLEEN MOGELIJK OP VERTOON VAN GELDIGE QR CODE OF NEGATIEF TESTBEWIJS.Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl