Inschrijfformulier
Gaasperplascross 20 februari 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


English text please scroll down.
Welkom bij de Gaasperplascross. De derde cross van het Mokums Cross Circuit en de vierde editie van de Gaasperplascross die door AV Feniks wordt georganiseerd.
Je kunt voorinschrijven tot en met 16 februari 2022 om 18:00 uur.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Voor het klassement van het Mokums Cross Circuit gelden voor de dames de deelnemers aan de 5000 m en voor de heren de deelnemers aan de 8400 m.

Voor deelname aan de wedstrijd moet je lid zijn van een atletiekvereniging en moet je je vereniging en je bondsnummer invullen. Je bondsnummer staat op je ledenpas van de Atletiekunie en kun je opvragen bij de ledenadministratie van je vereniging.
Heb je geen bondsnummer, dan kun je toch deelnemen aan de trimloop.

Wil je als groep meedoen met de cross? Inschrijven van een groep via het formulier is niet mogelijk. Stuur in plaats daarvan een bericht naar inschrijven@gaasperplascross.nl.

Foreign competitors that would like to subscribe for the competition, will not be able to complete registration unless they are subscribed as member of a Dutch Athletics Club. Please send an e-mail to inschrijven@gaasperplascross.nl and include your membership details of the athletics association in your country. We can complete your registration and make an arrangement for the payment.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2022 Inschrijven.nl