Inschrijfformulier
MTB Ameland 12-13 maart 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt inschrijven tot en met 10 maart 2022

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.De inschrijving t/m 28 februari is inclusief bootticket voor personen- en fiets vervoer. Deelnemers met een adres op Ameland krijgen 17,00 korting ( 8,00 voor kinderen t/m 11 jaar). De inschrijving vanaf 1 maart is exclusief bootticket. Het deelnamepakket wordt niet meer toegestuurd.
Let op! Het bootticket is wat betreft meenemen van MTB op de boot niet bedoeld voor fietsdragers en/of fietsen op het dak van auto's.

Het is mogelijk om in te schrijven voor het programma op zaterdag (12/3) en zondag (13/3) of voor het programma alleen op zondag (13/3). Alleen inschrijven voor het programma op zaterdag is niet mogelijk via dit inschrijfformulier. Stuur een mail naar info@mtbameland.nl als je alleen op zaterdag wilt meedoen.

Kijk goed naar de verschillende onderdelen en lees de programmabeschrijving op de website.

Teaminschrijving: MTB Race Team (12/3) + Toertocht (13/3) / MTB Race Fun Team (12/3) + Toertocht (13/3)
Voor het onderdeel "Team" kan 1 persoon inschrijven en deze voegt ook de teamnaam en de namen van de overige teamleden toe. Er is standaard 1 bootticket gekoppeld aan deze inschrijving en ook 1 x deelname Toertocht op zondag.
De overige teamleden moeten via "Deelnemer toevoegen" nog aangemeld worden voor de toertocht op zondag. Zij verkrijgen hierdoor ook het bootticket voor personen- en MTB-vervoer. Kijk op COLLECTIEF AANMELDEN voor uitleg over 'Deelnemer toevoegen'.

Voor de combinatie van deelname Cross Duathlon op 12 maart met MTB Ameland (Toertocht op 13 maart) dien je in te schrijven via
CROSS DUATHLON AMELAND
Dit geldt ook voor Jeugd en junior deelnemers die deze combinatie willen regelen.

Kijk voor verblijf tijdens MTB Ameland op AANBIEDING KLEIN VAARWATER
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl