Inschrijfformulier
Kiekendief Duo-Trio-Team Marathon 4 juni 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Kiekendief duo, trio team Marathon

Hardlopen, fietsen en onderweg genieten van het Flevolandse polderlandschap met regionale hapjes en drankjes.
Dat kan zaterdag 4 juni 2022 bij de derde editie van de Kiekendief Duo- / Team Marathon. Het is een gecombineerd loop- en fietsevenement waarbij niet de tijd maar genieten en gezelligheid voorop staan.

Na de start vlakbij Swifterbant voert de route over circa 42 kilometer langs akkers, dijken, bossen, de bebouwde kom van Dronten en terug door het polderlandschap richting finish. Onderweg wachten verschillende Flevolandse lekkernijen.

Het gaat om een duo- / team marathon. Dat betekent dat teams van minimaal twee en maximaal vier personen in estafettevorm de circa 42 kilometer afleggen. Telkens is er één hardloper onderweg terwijl 1 of meerdere teamgenoten op de tweewieler meefietsen en kunnen uitrusten. Er kan vrij en onbeperkt worden gewisseld.
Start en finish zijn bij Boerderij Smit aan de Rivierduinweg 13 in SwifterbantEen deel van de opbrengst van de Kiekendief marathon gaat dit jaar naar het goede doel: Runningblind
Deze organisatie zet zich in om mensen met een visuele beperking veilig te kunnen laten hardlopen en wandelen.
Wij als organisatie zullen voor iedere inschrijving € 2,50 doneren aan dit goede doel. Uiteraard kan iedereen een extra bijdrage geven.

Sportieve groet,

Organisatie


U kunt voorinschrijven tot en met 29 mei 2022.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl