Inschrijfformulier
Maasdijk Triathlon 18 juni 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Leuk dat je mee wilt doen aan de twaalfde editie van de Maasdijk!

Let op: deelnemers aan de teamcompetitie schrijven in via de NTB en niet via dit formulier!! Voor de paratriathloncompetitie kun je je wel hier inschrijven.

Als je in het bezit bent van een geldige NTB, KNZB, Atletiekunie of KNWU Atletenlicentie, dan kun je zonder meerkosten meedoen aan de triathlon. vermeld dan bij stap 2 het licentienummer (alleen de 5 middelste cijfers!) en de naam van je vereniging.
Als je geen Atletenlicentie hebt, zorgt de organisatie van De Maasdijk voor aanvraag van een daglicentie bij de Nederlandse Triathlonbond. De kosten hiervan zijn 9,00 euro en worden automatisch bij je inschrijfgeld opgeteld. De organisatie draagt deze kosten af aan de NTB.
Bij de trio- of duo triathlon geldt dat één van de deelnemers in bezit moet zijn van een geldige Licentie, dus er wordt maximaal 1 x 9,00 euro in rekening gebracht.

Om deelname door de jeugd te stimuleren krijgen deelnemers die op 18 juni 2022 nog geen 16 jaar zijn 50% korting. Dit geldt voor alle individuele onderdelen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Je kunt meerdere deelnemers tegelijk inschrijven en hiervoor betalen. Het is geen winkelwagenfunctie die voorlopige inschrijvingen voor je onthoudt, je zult alle deelnemers die je ineens wilt afrekenen ook direct na elkaar in moeten voeren. Je ziet daarvoor in stap 4 een knop [Deelnemer Toevoegen].

Door in te schrijven ga je akkoord met het deelnamereglement zoals gepubliceerd op www.demaasdijk-events.nl.

Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan kun je contact opnemen via triathlon@demaasdijk-events.nl.
Met algemene vragen kunt je contact opnemen via info@demaasdijk-events.nl.

Met sportieve groeten,
Triathlonteam De Maasdijk
Onderdeel
Onderdeel *
© 2022 Inschrijven.nl