Inschrijfformulier
Wandeltocht voor Het Vergeten Kind 18 juni 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


4 wandeltochten voor het goede doel

Van 16 tm 19 september zullen Ilse Koot & Denise Berende vier dagen 30 km gaan wandelen met de Tour d’Extravaganza. Met 138 collega’s willen zij totaal 60.000 euro ophalen voor Stichting Het Vergeten Kind.

WAAROM HET VERGETEN KIND?
Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen.

Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders kunnen zorgen voor een negatief klimaat waardoor de kinderen niet de positieve aandacht krijgen die ze zo hard nodig hebben. Zo worden ze eenzaam, komen in een sociaal isolement en hun ontwikkeling komt in de knel. Op latere leeftijd lopen ze een verhoogd risico om op het criminele pad te raken, werkloos te worden, zelf hun kinderen niet goed op te kunnen voeden of zelfs helemaal geen duurzame relatie aan te kunnen gaan.

ONS DOEL
Ons doel is dat vergeten kinderen er niet alleen voor staan, zij zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.

4 WANDELINGEN
Om geld bij elkaar te halen organiseren Ilse Koot van Fit Body Happy Mind & Denise Berende van Café Berende vier wandeltochten op:
• Zondag 27 maart
• Woensdag 27 april (koningsdag)
• Zaterdag 18 juni
• Zondag 11 september
De volledige opbrengst zal ten goede komen aan het vergeten kind!

Er zullen op bovenstaande data drie afstanden gewandeld kunnen worden: 10 km / 15 km en 25 km.
Alle vier de dagen zal er een ander deel van Geertruidenberg en omgeving ontdekt worden.

Starttijd: tussen 8.30 en 10.00 uur

Startplaats: Café Berende, Sandoel 14 Raamsdonksveer

Inschrijfkosten: 10 euro (loop je alle vier de keren mee dan ontvang je bovendien gratis een leuke pin!)

U kunt voorinschrijven tot en met 17 juni 2022.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2022 Inschrijven.nl