Inschrijfformulier
4 Mijl van Emmen 24 juni 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste deelnemer,

Geweldig! Je staat op het punt om je in te schrijven voor de 4 Mijl van Emmen.

Wist jij dat het op vrijdagavond 24 juni méér dan 3 jaar geleden dat we samen in het startvak van de 4 Mijl van Emmen stonden?! Daarom is het ook zo gaaf dat jij er dit jaar weer bij bent, samen met duizenden andere deelnemers!

Inschrijfformulier
Het is belangrijk dat je het inschrijfformulier goed en zorgvuldig doorloopt. Zo moet je nu bijvoorbeeld ook meteen kiezen voor het ophalen of versturen van jouw startnummer. Dit kun je, nadat jouw inschrijving is afgerond, niet meer aanpassen.

Startnummer
Wanneer jij voor het ophalen van jouw startnummer hebt gekozen, dan moet dat op donderdagavond 23 juni (18.00 -21.00 uur) of op vrijdag 24 juni (10.00 - 16.00 uur) bij Intersport Bols in Emmen.
Als jij voor opsturen hebt gekozen, dan ontvang jij in de week voorafgaand aan het evenement het startnummer op het door jou opgegeven adres.

Hardloopshirt
Voor de komende editie hebben we samen met onze hoofdsponsor Intersport Bols en Mizuno een heel gaaf Limited Edition running shirt (dames- en herenmodel) ontwikkeld. Verderop in dit inschrijfformulier vind je de link naar de site van Intersport Bols om het running shirt te bestellen voor slechts € 14,95. Ook in jouw bewijs van inschrijving (e-mail) vind je de juist link.

Goed doel
Wist jij overigens dat A21 het goede doel is die we ondersteunen, mede door jouw deelname? Op onze website vind je meer informatie over dit goede doel.

Wij zien jou graag aan de start op vrijdagavond 24 juni en hopen op een onvergetelijke editie met heel veel blije deelnemers die evenementen zoals de 4 Mijl van Emmen zo lang hebben moeten missen.

Met een sportieve groet,

MM4 Events

Belangrijke informatie:

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Klik dan op "Wijzig Mijn Inschrijving" in jouw e-mailbevestiging.

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de 4 Mijl van Emmen mee kunt doen.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden. Daarbij volgen we vanzelfsprekend alle geldende RIVM-richtlijnen die op het moment van het evenement van toepassing zijn.

Wanneer het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden op vrijdagavond 24 juni 2022 ten gevolgen van COVID-19, dan blijft jouw aangeschafte startbewijs geldig voor de eerstvolgende editie.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Partners
© 2022 Inschrijven.nl