Inschrijfformulier
de Halve Marathon van Roosendaal 26 juni 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord - svp goed doorlezen ivm vele keuzes


Welkom hardlopers, wandelaars en nordiccers,

Dit inschrijfformulier is uitsluitend bestemd voor deelnemers met een Nederlands of Belgisch bankrekeningnummer en/of creditcard. Heb je deze niet, schrijf dan in bij het wedstrijdsecretariaat op 25 of 26 juni 2022.

Je gaat direct betalen met iDeal, Bancontact of een creditcard.
Leg deze dus vast klaar.

Richtlijnen online inschrijving:
- Je kunt online inschrijven tot en met 24 juni 2022.
- Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
- Je kunt jezelf slechts eenmalig aanmelden per onderdeel.
- Alleen wedstrijdatleten vullen vereniging en licentie in

- Foutje gemaakt bij het invullen van jouw gegevens? Geen probleem! Stuur een e-mail naar het secretariaat, dan lossen wij het op. Doe dit via de website. Voor meer informatie: Annuleren of wijzigen

- Je kunt jouw inschrijving altijd controleren via de controlefunctie op Controle Inschrijven.nl

- Bij inschrijving na 30 mei 2022 krijg je een startnummer zonder voornaam. Deelnemers die na 30 mei 2022 inschrijven moeten het startnummer ook zelf afhalen bij het wedstrijdsecretariaat op 25 en/of 26 juni 2022.

Ook dit jaar ondersteunt de Halve Marathon van Roosendaal als goed doel de Stichting Paul, die zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten (www.stichtingpaul.nl). Via het inschrijfformulier is het mogelijk om vrijwillig een donatie te doen.

Let op:

Door in te schrijven als deelnemer aan de Halve Marathon van Roosendaal verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement. Deze staan vermeld op de website van de Halve Marathon van Roosendaal. Lees de Voorwaarden. Bij 15 jaar of jonger moet er toestemming verleend zijn door ouders/voogd om in te schrijven.

De inschrijvingen van leerlingen van KPO scholen in Roosendaal die willen deelnemen aan de KPO Kidsrun worden geregeld via de scholen. Dus in dat geval niet inschrijven via dit formulier. Leerlingen van andere basisscholen kunnen dit formulier uiteraard wel gebruiken.

Voor het wandelen/nordiccen met een groep/instelling/bedrijf schrijft alleen de leider 1x in bij het onderdeel Wandel/Nordic Groep 7km-10km-25km.

Kies hieronder het onderdeel waarvoor je wilt inschrijven.
Onderdeel - afstand
Onderdeel *
© 2022 Inschrijven.nl