Inschrijfformulier
Engelenrun 3 juli 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 26 juni 2022.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Als je je hebt ingeschreven voor 18 juni krijg je een startnummer op naam en natuurlijk is er ook dit jaar weer tijdsregistratie, muziek en voldoende waterposten onderweg. Daarnaast ontvang je een flesje sportdrank en fruit bij de finish. Voor de deelnemende kids is er een gezonde snack en een drankje bij de finish.
Dit jaar ontvang je bij je startbewijs een consumptiebon om na afloop, onder het genot van een drankje, nog even na te genieten van je prestatie.
De deelnemers aan de kidsrun ontvangen bij het tonen van hun startbewijs een ijsje om na al het rennen even lekker af te koelen.

Onze stersponsor EJP Financial Astronauts maakt het mogelijk dat dit jaar de deelnemers aan de kidsrun gratis kunnen meedoen. De kidsrun is ieder jaar vol. Schrijf je kind dus tijdig in zodat je zeker bent van deelname aan de kidsrun. Als je kind alsnog niet mee kan doen dan vragen we je dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Onze start-finish locatie bij BurgGolf is voorzien van kleedruimtes met douches en zelfs lockers. Er is geen bewaakte garderobe aanwezig

Algemene voorwaarden
Door het verzenden van het inschrijfformulier verklaart u kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden zoals vermeld op www.engelenrun.nl en op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid deel te nemen aan de Engelenrun.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl