Inschrijfformulier
Triatlon Abbekerk 4 september 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Inschrijfperiode,
Vanaf 1 april, 18.00 uur is de inschrijving geopend. De inschrijving sluit uiterlijk 14 augustus of wanneer de deelnemerslimiet is bereikt. Als de deelnemerslimiet is bereikt kunt u zich tot de genoemde datum alleen nog aanmelden voor onze wachtlijst.

Onze ervaring is dat door afmeldingen een groot deel van de deelnemers op de wachtlijst alsnog een startplaats krijgt toegewezen. Inschrijven voor de wachtlijst is dus zinvol! Doorschuiven gaat op volgorde van inschrijving, per afstand (1/4, 1/8 of Sprint), waarbij geen onderscheid gemaakt wordt tussen individueel of duo/trio. Wanneer een plaats vrijkomt krijg je bericht en na betaling een startplaats.

Paratriatleten
Paratriatleten kunnen bij ons inschrijven voor een achtste triatlon. Hiervoor zijn totaal 10 startplaatsen gereserveerd: 5 startplaatsen voor rolstoelatleten en 5 voor zogenoemde staande- of visueel beperkte atleten. Geef bij inschrijven via 'opmerkingen' aan welke specifieke handicap je hebt en eventuele aandachtpunten voor de organisatie. Wij nemen hierna contact op voor nadere afstemming. Paratriatleten hebben altijd een buddy mee voor hulp en ondersteuning.

Opbouw leeftijden en inschrijfgeld
Kwart, deelname vanaf 18 jaar, 24,00 / 30,00 (individueel / team)
Achtste, deelname vanaf 14 jaar, 21,00 / 27,00 (individueel / team)
Sprint, deelname vanaf 8 jaar (team), 10 jaar (individueel), t/m 14 jaar: Gratis

Daarbij komen voor de Kwart en Achtste, afhankelijk van uw situatie, nog kosten voor de NTB daglicentie*.
* Kosten voor de daglicentie (verzekering) bedragen dit jaar 8,00 voor deelnemers zonder NTB lidmaatschap. NTB atleten betalen geen daglicentie.
Tijdwaarneming is weer met de Mylaps Chip. ALLE deelnemers ontvangen een chip door de organisatie. Gebruik van een persoonlijke ChampionChip is dit jaar niet mogelijk.

Afmelding
Wil je de inschrijving annuleren dan is dat altijd mogelijk. Daarmee bied je een sporter van de wachtlijst de kans te starten! Annuleer je voor augustus dan ontvang je je inschrijfgeld minus 5,00 administratiekosten retour. Vanaf 1 augustus vindt geen terugbetaling van het inschrijfgeld meer plaats. Sta je op de wachtlijst en zie je toch af van (mogelijke) deelname, geef dit dan ook tijdig door.

Voorwaarden en reglementen
Triatlon Abbekerk wordt georganiseerd onder toezicht van de Nederlandse Triathlon Bond, afgekort NTB. Iedere deelnemer is verplicht zich te houden aan de reglementen van de NTB en de instructies die door de organisatie van Triatlon Abbekerk worden gegeven. De reglementen van de NTB zijn na te lezen op de website: www.triathlonbond.nl

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl