Inschrijfformulier
Trailrunfestival 7 september 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 1 september 2022.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Van woensdag 7 tot zondag 11 september 2022 wordt het Val Sinestra Trailfestival georganiseerd in het Zwitserse hooggebergte.

Het Trailfestival biedt drie afstanden: 25, 35 en 45 kilometer. De korte Trail is een pittige kennismaking voor mensen die deze snelgroeiende tak van de hardloopsport eens willen ervaren. De lange afstand is bedoeld voor de gelouterde lopers. De hoogtemeters en de zware ondergrond en mogelijk ook de blubber in geval van regen, maken van de langste afstand een stevige dobber voor zelfs de best getrainde trailers.

Het betreft een volledig verzorgd weekend op basis van volpension. Donderdagavond vertrek je met 50 andere enthousiaste trailrunners per bus naar Zwitserland. Vrijdagochtend kom je aan waarna je de dag vrij kunt invullen of onder leiding van onze ervaren trainers een acclimatisatieclinic kunt volgen. Zaterdag volbreng je je uitdaging waarna je in de gezellige Stube kunt genieten van een biertje. Het uitwisselen van trailervaringen staat centraal en ook kunnen de voetjes van de vloer in de sfeervolle feestzaal waar voor muziek wordt gezorgd. Zondag stap je voldaan in de bus waarna je weer netjes in Nederland wordt afgezet.

Kortom een volledig verzorgde trailexperience met enthousiaste trailrunners in een uitdagende omgeving!

Voor alle informatie over dit event kunt u onze website http://trailfestival.nl bezoeken.

U kunt bij inschrijving ook uw Val Sinestra Runningshirt t.w.v. €14,95 bestellen.

Geef ook een shirt maat aan:


Bij inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, deze staan vermeld op de website www.trailfestval.nl onder de kop “Algemene voorwaarden”.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl