Inschrijfformulier
Bali Runners Bosloop 17 september 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Op zaterdag 17 September 2022 organiseert de stichting Loopgroep Bali Runners voor de tweede maal een bosloop.
De “Bali Runners Bosloop” zal deze keer opnieuw plaats vinden op de start- en finishlocatie bij het adres Hoogeindseweg 23, 5091KB Oostelbeers

Voorinschrijving op https://www.inschrijven.nl is mogelijk tot en met vrijdag 16 september. Er kan worden gekozen tussen twee afstanden, te weten 10 kilometer of de 15 kilometer. Het inschrijfgeld bedraagt 8,50 euro, ongeacht de gekozen afstand.Elke deelnemer kan bij de inschrijving kenbaar maken of hij een medaille wil ontvangen of niet. Als gekozen wordt voor geen medaille, dan bedraagt het inschrijfgeld 7,00 euro.
Elke deelnemer krijgt een bon voor een gratis consumptie.

Alle deelnemers kunnen op zaterdagmiddag 17 september 2022 starten 16.00 en 17.00 uur.
Er is dus sprake van een gespreide start.
Deze bosloop heeft één ronde en er is geen tijdregistratie.

Deelnemers, die met de auto komen, wordt verzocht de aanwijzingen van de vrijwilligers bij het parkeren op te volgen. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt verzocht om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

De netto opbrengst van deze bosloop is bestemd voor het goede doel van de stichting Loopgroep Bali Runners, zijnde de financiering van de hulpverlening aan Indonesische kinderen, die een fysieke beperking hebben ( meestal klompvoet ) en daardoor niet goed kunnen lopen. Door uw deelname helpt u deze kinderen op weg naar een betere toekomst.

Meer informatie is de komende maanden te vinden op de website https://www.balirunners.nl.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl