Inschrijfformulier
Graveltocht Steenbergen 15 oktober 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Op 15 oktober neemt Stichting Wielercriterium Steenbergen de deelnemers mee door het verrassende West-Brabantse landschap.
Met een graveltocht wordt het landschap doorkruist langs de mooiste plekken van de regio. Hierbij is er continu de afwisseling van ondergrond, van asfalt naar gravelpaden en van kasseistroken naar zandstroken.
Op 15 oktober is er het aanbod van twee afstanden 50 km voor families, liefhebbers en beginnende fietsers. De 100 km is voor de geoefende fietsers en kilomtervreters. Beide tochten komen door een prachtig afwisselend gebied.

Naast de keuze voor deelname aan de graveltocht over 50 of 100 km.
Kan er gekozen worden voor een Welbergs-arrangement waarbij bij terugkomst een lunch (12-uurtje) gereserveerd wordt. Dit biedt deelnemers de gelegenheid om de tocht te evalueren, terug te kijken op een prachtig zomerseizoen en vooruit te kijken naar de winterperiode .

Een week na de graveltocht in Steenbergen kan er gestart worden voor een prachtige afwisselende tocht vanuit Tholen. Je kunt je via deze inschrijving inschrijven voor beide tochten, daarbij profiteer je van een voordeliger tarief.

We vragen deelnemers zich vooraf aan te melden, dit kan tot en met 14 oktober 2022. Via onderstaand formulier

Deelnemers van over de landsgrenzen vragen wij om de persoonlijke gegevens en contactgegevens te mailen naar wielercriteriumsteenbergen@gmail.com om vervolgens het inschrijfbedrag over te maken naar NL55RABO0148825583.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl