Inschrijfformulier
Randerode Cross 6 november 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


In de maand november is het elk jaar weer afwachten hoe het met het weer is gesteld. Hoe dan ook staan er elk jaar weer vele regionale lopers aan de start voor de modderigste loop van Apeldoorn. Wees niet bang, want de zon schijnt ook vaak genoeg! De parcoursbouwers lopen standaard in de week ervoor meerdere malen over het parcours om op zondag niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het grote blad wordt van de paden weg geharkt en de onzichtbare boomwortels worden met wat lint en witsel weer zichtbaar gemaakt voor alle zondagslopers. Veel strijd en snelle tijden voorin. Achterin vooral blije gezichten en trotse familieleden.Na afloop is er voor elke deelnemer een kop soep (keuze uit 2 smaken, waarvan 1 vegetarisch)

Alleen voor 2022 en voor AV Veluwe leden:
Vanwege vervallen van de Leestencross telt de 9.9 km in 2022 voor AV Veluwe leden mee voor het clubkampioenschap ‘cross’.

Starttijden
10:30 3,3km (1 ronde)
11:00 6,6km (2 rondes)
11:00 9,9km (3 rondes) (tel mee voor het AVVeluwe Club kampioenschap)

Kosten voorinschrijving
3,3km €5,-
6,6km €9,-
9,9km €10,-

Inschrijven
De inschrijving is geopend voor de Randerode Cross en kan t/m 5 november

Voorinschrijven kan t/m 4 november.
Wees op tijd met het ophalen van de tijdregistratie-chip en het startnummer.

Locatie
De start en finish is bij Zr. Meijboomlaan onder het viaduct te Apeldoorn. Voor de route houd "Gelre Ziekenhuizen" aan, dan kom je vanzelf de gele AVVeluwe borden tegen die je naar de parkeerplaatsen bij de start verwijzen. Geen douche en kleedgelegenheid aanwezig. EHBO wel aanwezig.

Meer informatie?
Wil je mailen met de organisatie, gebruik hiervoor het contactformulier op de website van AVVeluwe (AVVeluwe.nl kies "Wedstrijd organisatie")
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl