Inschrijfformulier
Berenloop Terschelling 6 november 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste sportvriend(in),

Geweldig dat je je in wilt schrijven voor de hele marathon van de Berenloop. (De halve marathon is inmiddels helemaal volgeboekt).
Let op: bij inschrijving voor de hele marathon vanaf 30-8-2022 is het later niet meer mogelijk om om te boeken naar de 21 km!

Je kunt inschrijven t/m 1 november 2022 of tot de limiet is bereikt.

Betaling
De betaling vindt via iDEAL plaats.

Minimumleeftijd
Voor deelname van jongeren aan de Berenloop hanteren we de richtlijnen van de Atletiekunie. Er gelden daarom de volgende minimumleeftijden:
21 km: 18 jaar
42 km: 18 jaar

Collectief inschrijven
Je kunt meerdere deelnemers tegelijk inschrijven en dan in één keer betalen.
Een collectieve inschrijving moet binnen 15 minuten worden afgerond.

Verwachte finishtijd en aankomstdatum
Zou je, net als vorig jaar, je verwachte (en reële) eindtijd op willen geven bij jouw inschrijving? Op die manier kunnen we iedereen, mocht het vanwege eventuele coronamaatregelen nodig zijn, zo optimaal mogelijk indelen bij de start. Ook willen we graag weten of je op zaterdag al op het eiland bent of dat je op zondagochtend komt.

Vrijwillige bijdrage Staatsbosbeheer
Als deelnemer aan de Berenloop geniet je van de mooie natuur van Terschelling. Staatsbosbeheer, die de natuur en het landschap op het eiland beheert, vraagt daarom een kleine tegemoetkoming voor evenementen in de natuur. Met die vergoeding kan Staatsbosbeheer extra dingen voor en op het eiland doen, waardoor iedereen (nog meer) van Terschelling kan genieten. Tijdens de inschrijving kan er een vrijwillige bijdrage worden gedaan aan Staatsbosbeheer als vergoeding voor het gebruik van het terrein in de natuur. Deze bijdrage zal dit jaar worden gebruikt voor het realiseren van de speelplaats voor mindervaliden bij de Natuurschuur van Staatsbosbeheer in Lies (op het 25km-punt van de marathon). Je kunt aan dit goede doel doneren door bij de inschrijving het ‘vrijwillige bijdrage-vinkje’ aan te klikken.

Tijdregistratie
Bij de Berenloop wordt voor de tijdregistratie de BibTag van MYLAPS gebruikt. Deze chip zit achter op je startnummer geplakt en registreert je tijd. De BibTag is éénmalig te gebruiken. De chip hoef je dus niet in te leveren.

Annuleren inschrijving
Indien je je inschrijving annuleert vindt geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Uiteraard kun je je inschrijving wel overdragen aan een andere liefhebber. Dat kan via de sociale media of bijvoorbeeld via Marktplaats.
Let op: er kunnen geen overboekingen plaatsvinden van de 5 of 10 km (op zaterdag) naar de 21 of 42 (op zondag) of andersom. Dit zijn twee verschillende evenementen.
Mocht de Berenloop onverhoopt niet doorgaan vanwege nieuwe coronabeperkingen en/of lockdown, dan ontvang je het inschrijfbedrag terug minus 5 euro administratiekosten.

Limieten
Er gelden de volgende tijdslimieten (Lopers die deze limieten overschrijden, worden niet in de einduitslag opgenomen) :
21 km: 3 uur
42 km: 5 uur

Velden in dit inschrijfformulier waarbij een * staat, moeten verplicht worden ingevuld.
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
© 2022 Inschrijven.nl