Inschrijfformulier
GPI Winterlopen 2022/2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom op het inschrijfformulier voor de 1e GPI Winterloop van AV Horror op zondag 4 december 2022. De Winterlopen staan bekend om de lekkere snert en chocolademelk na afloop!

De winterlopen worden elke eerste zondag van de maand in de winter georganiseerd. Met een afstand van 8,9 kilometer is de winterloop bij uitstek geschikt voor een heerlijke (korte) duurloop of een voorbereiding op een ander loopevenement. Ook is de winterloop geschikt voor de beginnende loper die in de maanden daarvoor bijvoorbeeld opgebouwd heeft tot 10 kilometer te kunnen hardlopen.Je kunt inschrijven tot en met zaterdag 3 december 12.00 uur. De kosten bedragen 5,00 bij voorinschrijving (beperkte na-inschrijving 6,00).
Let op: Na-inschrijving kan tot een kwartier van te voren.

Er is een mogelijkheid om in te schrijven voor alle 4 winterlopen. (16,00) Voor deelnemers die zich inschrijven voor 4 winterlopen ligt er een prachtig winterloopshirt klaar. (Na-inschrijving 4 winterlopen 20,00) Op=op.

We maken ook dit jaar weer gebruik van elektronische tijdregistratie. Er zit een chip in je startnummer. Graag na de Winterloop je startnummer weer inleveren i.v.m. hergebruik.

Er worden tijdens de winterlopen foto's van de deelnemers gemaakt en de uitslagen worden op internet gepubliceerd. Door uw inschrijving geeft u toestemming voor deze publicaties.
Daarnaast geeft u met uw inschrijving aan dat u akkoord gaat met het meelopen op eigen risico.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Voor meer informatie; check www.lopeninsneek.nl
Zijn er nog vragen? Mail ons. wwc@avhorror.nl
Onderdeel
Onderdeel *
© 2022 Inschrijven.nl