Inschrijfformulier
Leisure World Kerstloop Dronten 18 december 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


De Leisure World Kerstloop Dronten, 32 editieDeze editie op zondag 18 december 2022 is anders dan de voorgaande jaren en bestaat uit een wedstrijd halve marathon, die ook recreatief gelopen kan worden, twee recreatieve afstanden voor volwassenen, te weten de 5 en 10 km, en twee afstanden voor kinderen (1 en 1,5 km). De routes zijn aangepast ten opzichte van voorgaande edities, start en finish is op het Meerpaalplein.

De aangegeven starttijden zijn richttijden omdat er - afhankelijk van extra maatregelen - in blokken moet worden gestart.

Dit inschrijfformulier is voor individuele lopers, maar je kunt je ook als groep inschrijven door na elke inschrijving een individu toe te voegen. Dit is handig voor een gezamenlijke betaling. De gezamenlijke inschrijving moet binnen 15 minuten zijn afgerond.

Je kunt voorinschrijven tot en met zaterdag 10 december 2022. Na-inschrijving is mogelijk tot een half uur vr de Kerstloop, maar alleen digitaal (dus met mobiel).

Alle vr-inschrijvingen worden voorzien van de voornaam op het startnummer. Vul je voornaam duidelijk in op het inschrijfformulier. Als extra wordt er een QR-code op het startnummer vermeld waarmee je direct je eindtijd kunt opzoeken.

De startnummers kunnen worden afgehaald vanaf 9.30 uur in de hal van het Copernicus (Almere College), Educalaan 8, 8251 GC Dronten

Herinnering en prijsuitreiking
Iedereen krijgt als herinnering een medaille van deze 32e editie van de Kerstloop. En voor de kids is er een extra attentie die wordt uitgereikt na de finish door "Okke".

Er is een prijsuitreiking voor de kinderen gepland onder de overkapping van de Meerpaal rond 12.00 uur. De eerste drie per groep en onderscheiden jongens en meisjes krijgen een beker.

De prijsuitreiking voor de halve marathon is om 14.30 uur in het Copernicus (Almere College). Er zijn prijzen per categorie.

Goede doel
Dit jaar is (weer) gekozen voor Hospice Dronten. De Leisure World Kerstloop Dronten staat sympathiek tegenover de doelen van het Hospice Dronten. Met vrijwillige giften van de deelnemers wil de Leisure World Kerstloop Dronten bijdragen aan continuering van goede zorg en de vrijwilligers een hart onder de riem steken. We roepen iedereen op een bijdrage te doneren waar het formulier dit mogelijk maakt.

Voor verdere informatie kijk op www.kerstloopdronten.nl

Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
© 2022 Inschrijven.nl