Inschrijfformulier
COOP Oudejaars Crossloop Vorden 30 december 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste Loper,

We verwachten dit jaar een mooie COOP Oudejaars Crossloop Vorden te kunnen organiseren zonder extra maatregelen voor COVID. Mocht er de komende maanden iets wijzigen dan zullen we aanvullende maatregelen nemen. Mocht de crossloop niet door kunnen gaan dan zullen we u het inschrijfgeld minus 3 euro administratie kosten terugstorten op uw rekening!

U kunt voorinschrijven tot en met 20 december 2022 18.00 uur of totdat het maximaal inschrijvingen per afstand is bereikt. Er is geen inschrijven op de dag zelf! Het is mogelijk om meerdere inschrijvingen in een keer te doen en aan het eind te betalen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Goede Doelen
Tevens kunt u tijdens het inschrijven aangeven of u 3,50 euro wilt doneren aan onze goed doelen, namelijk zwembad in de Dennen, IJsbaan Vorden en Runners Vorden.

Het zwembad in de Dennen ligt direct naast de start en finish van de COOP Oudejaars Crossloop in Vorden. Het is een prachtig buiten zwembad en veel lopers die meedoen met de Oudejaars Crossloop Vorden maken er graag gebruik van. Het openlucht zwembad wordt grotendeels beheerd door vrijwilligers, moet rondkomen zonder enige vorm van subsidie en dat is niet makkelijk. Dit jaar willen wij daarom de opbrengst van de COOP Oudejaars Crossloop in Vorden schenken aan zwembad in de Dennen.

Tevens zal er een bijdrage gaan naar het opknappen van de kantine van de ijsbaan in Vorden en naar Runners Vorden. Deze organisaties leveren vrijwilligers tijdens de Oudejaars Crossloop Vorden

Meelopen Proefloop
U kunt ook aangeven of u wil meelopen met de proefloop op Zondag 18 december om 10.00 uur (5, 10 of 15 km). De kosten zijn EUR 3,- inclusief een kopje koffie of thee. Zie voor meer info en het adres Oudejaars Crossloop Vorden.

Startnummer met chip.
Het startnummer wordt in de week voor de loop per post toegestuurd. Het startnummer bevat tevens de chip voor de tijdregistratie. Pas erop dat u het startnummer niet vouwt! Tijdens de crossloop draagt u het zichtbaar aan de voorzijde.

Met vriendelijke groet,

Stichting Oudejaars Crossloop Vorden
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl