Inschrijfformulier
Mundo Nieuwjaarsloop 7 januari 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 6 januari 2023.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Mundo Nieuwjaarsloop 2023

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, dat het maar een gezond en sportief jaar mag worden met vele sportieve hoogtepunten.

Op zaterdag 7 januari 2023 start alweer de 20e Nieuwjaarsloop georganiseerd door AV Spirit. Eindelijk mogen we weer samen hardlopen en wandelen door de mooie Hoeksche Waard. Een goed begin van het jaar. Er zijn verschillende afstanden voor zowel hardlopen als wandelen tijdens de 21e Mundo Nieuwjaarsloop. Schrijf je in en we gaan er met z'n allen een spetterend en sportief evenement van maken!

Ook zit er aan dit evenement een goed doel gekoppeld en wel:

De stichting Prótesis de Mama, en deze stichting staat voor:
Samen zijn we sterk.
SAMEN, ongeacht waar ter wereld. Kanker kent geen grenzen.
De stichting Prótesis de Mama zet zich in voor vrouwen met borstkanker in Cuba. Dit doen wij in samenwerking met de Cubaanse projectgroep Alas por la Vida. Door het in Nederland inzamelen van prothesen en aanverwante materialen proberen wij zoveel mogelijk hulp te bieden aan vrouwen in Cuba na een mastectomie. Alas por la Vida stimuleert preventief onderzoek naar borstkanker en volgt de nieuwste behandelmethodes die in ontwikkeling zijn. Daarnaast bieden zij begeleiding en nazorg aan borstkankerpatiënten.
Wij zijn blij met elke donatie die u kunt missen.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Partners
© 2022 Inschrijven.nl