Inschrijfformulier
AV Horror's derde GPI winterloop 5 februari 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Wat leuk dat je mee doet!
Welkom op het inschrijfformulier voor AV Horror's 3e GPI Winterloop op zondag 5 februari 2023. De Winterlopen staan bekend om de lekkere snert en chocolademelk na afloop!

De winterloop wordt elke eerste zondag van de maand in de winter georganiseerd. Met een afstand van 8,9 kilometer is de winterloop bij uitstek geschikt voor een heerlijke (korte) duurloop of een voorbereiding op een ander loopevenement. Ook is de winterloop geschikt voor de beginnende loper die in de maanden daarvoor bijvoorbeeld opgebouwd heeft tot 10 kilometer te kunnen hardlopen.Je kunt inschrijven tot en met zaterdag 4 februari 12.00 uur. De kosten bedragen €5,00 bij voorinschrijving (beperkte na-inschrijving €6,00).
Let op: Na-inschrijving kan tot een kwartier van te voren.

Er is geen mogelijkheid meer om in te schrijven voor 4 winterlopen. Wel zijn de prachtige winterloopshirts nog verkrijgbaar. Je kunt deze kopen op 5 februari door contant €5,- af te rekenen bij de organisatie. (Op=op)

We maken ook dit jaar weer gebruik van elektronische tijdregistratie. Er zit een chip in je startnummer. Graag na de Winterloop je startnummer weer inleveren i.v.m. hergebruik.

Er worden tijdens de winterlopen foto's van de deelnemers gemaakt en de uitslagen worden op internet gepubliceerd. Door uw inschrijving geeft u toestemming voor deze publicaties.
Daarnaast geeft u met uw inschrijving aan dat u akkoord gaat met het meelopen op eigen risico.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Voor meer informatie; check www.lopeninsneek.nl
Zijn er nog vragen? Mail ons. wwc@avhorror.nl
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl