Inschrijfformulier
DAK Drunense Duinen Loop 12 maart 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
De DAK Drunense Duinenloop keert terug! Na drie jaar afwezigheid door Corona organiseert Atletiek Vereniging DAK voor de 39 ste keer een Drunense Duinenloop. Het is nog steeds die prachtige route rondom de Drunense Duinen.

Start
De start voor de wedstrijd is om 10:30 uur. De Deelnemers worden 5 minuten voor aanvang van het startschot verwacht in het startvak. Na het vertrek van de laatste deelnemer is het niet meer mogelijk om van start te gaan. Startlocatie is sportlaan 14 in Drunen nabij openluchtzwembad Het Run.

Inschrijven
Inschrijven kan alleen online tot en met vrijdag 10 maart. Er is geen na-inschrijving mogelijk. De minimale leeftijd om deel te nemen aan de DDL is 18 jaar. De inschrijfkosten zijn 17,50 euro dit is inclusief professionele tijdsregistratie, verzorgingsposten onderweg, een mooie route met voorfietsers en een consumptiemunt.

Parcours
Het parcours is geen officieel gemeten parcours. Op elke kruising staat een verkeerregelaar om je de juiste weg te wijzen.

Toiletten/ kleedruimtes
Bij het openluchtzwembad zijn toiletten en onbewaakte kleedruimtes aanwezig. Hier zijn eveneens beperkt lockers aanwezig om je spullen op te bergen. Er zijn geen mogelijkheid om te douchen.

Openingstijden wedstrijdsecretariaat
Het secretariaat van DAK Drunense Duinenloop is nabij de start in de Sportlaan 14 te Drunen ter hoogte van de ingang van het openluchtzwembad Het Run. Het secretariaat is open vanaf 08:30 uur om je startnummer en de bijbehorende chip op te halen.

Verzorgingsposten van de halve marathon
Op de route van de halve marathon zijn 3 verzorgingsposten, namelijk op 5 km, 10 km, 15km en bij de finish. Er is water en bij de finish is er ook sportdrank beschikbaar.
*Locatie 5 km is bij de Fellenoord in Drunen
*Locatie 10 km is bij de Kaatsheuvelse IJsbaan in Kaatsheuvel
*Locatie 15 km is na landgoed Bos en Duinn na de camping daar waar het fietspad samenkomt met de Oude Bosschebaan

Prijzen
Voor de nummers 1-2-3 zijn er prijzen. Deze worden direct na afloop van de wedstrijd uitgereikt volgens het regio 13 klassement, beginnend bij de mannen en vrouwen senioren, mannen en vrouwen 35+, mannen en vrouwen 45+, mannen 55+ en mannen 65+. Er zijn geen geldprijzen en er is geen parcoursrecord!

Voor meer informatie kijk op www.dakdrunen.nl/ddl
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl