Inschrijfformulier
VuurtorenTrail & WALK 18 en 19 maart 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom, wat leuk dat je je mogelijk gaat inschrijven voor één van de Trailrun & Walk evenementen van CAIRN Trails and Adventures: de Salomon Vuurtorentrail & Walk Ameland 2023.

Misschien wel de allermooiste Natuur Trail van Nederland..., op zeker de allerstoerste KidsTrail onder de vuurtoren!

Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een sportief weekend Trailrunning, Canitrail en Wandel inspiratie op Wadden diamant Ameland. Uitstekend gemarkeerde routes (99% onverhard) en allen in 1 unieke ronde af te leggen. Energierijke voedingsposten tijdens en na de race. Uitdagende routes, tijdsregistratie en Tracking op de Ultra70. Na de finish van een Cairn Trail worden deelnemers beloond met een waardevolle herinnering; de medailles van de Vuurtorentrail zijn voor menig één reden om jaarlijks aan de start te staan, ook dit jaar vast en zeker weer een bijzonder ontwerp.

IDEAL:
Door de Covid-19 ervaring zijn we IDeal gaan hanteren als betaalmethode. Wij garanderen, dat bij afgelasting door bijvoorbeeld pandemische maatregelen, het inschrijfgeld + tarief bootkaartje retour zal worden gestort minus 5 euro administratie en aanloopkosten.

Graag jouw mobiele telefoonnummer vermelden bij inschrijving: voor eigen veiligheid bij deelname aan een van de diverse afstanden verzoeken wij alle deelnemers dringend een mobielnummer kenbaar te maken bij inschrijving. Tijdens de race in geval van calamiteiten kan het noodzaak zijn om snel en adequaat te kunnen handelen. Deelnemers lange afstanden zijn verplicht uitgerust met smartphone en vermelding van mobiel telefoonnummer!

INSCHRIJVEN VANAF ZONDAG 26 FEBRUARI 2023 BETREFT STARTBEWIJS EXCLUSIEF BOOTKAARTJE!Programma:

ZATERDAG:
- 6 km Cani Trail*
- 21 km WALK
- 21 km Halve Marathon Cani Trail*
- 6 km Challenge UTK + UTL*
- 6 km Start to Trail
- 12 km Trail
- 12 km UTK = Ultra Trail Kort
- 21 km - Halve Marathon
- 21 km UTL = Ultra Trail Lang

ZONDAG:
- Ultra 70 km Trail
- Ultra 70 km UTL = Ultra Trail Lang*
- 42 km WALK*
- 12 km Cani Trail*
- Kids Trails*
- 42 km Cor Schnieders Marathon
- 42 km UTK = Ultra Trail Kort
- 21 km - Halve Marathon

Kinderen / Jeugd vanaf 13 jaar en ouder kunnen meedoen aan de 6 km Start to Trail!

* = deelname niet mogelijk met eerste boot dezelfde dag, alleen bij aankomst voorgaande dag/avond!

De CAIRN Cani Trails bestaan uit unieke starts om te voorkomen dat er tijdens de reguliere afstanden gestart wordt met hond.#KeepOnGoing #vuurtorentrail #cairntrails #cairnadventures #WALK #canitrails #steenmannetjes #ameland #Salomon #TomorrowIsYours
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring + Covid-19 protocol
© 2022 Inschrijven.nl