Inschrijfformulier
Bikken bij de Buren 25 maart 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Welkom bij Bikken bij de Buren
Welkom bij Bikken bij de Buren! Het leukste sociaal culinaire evenement van het jaar.

In december 2017 vond na aanleiding van de 10e verjaardag van Coöperatie Esbeek als onderdeel van de festiviteiten Bikken bij de Buren plaats. Het werd een groot succes waarbij Esbekenaren bij elkaar gingen eten en voor elkaar koken. Degene die toen meededen hebben genoten van een prachtige avond.
De initiatief nemers in 2017 hebben weer zin om dit evenement nog EENMALIG te organiseren.

Hoe werkt het het?
De deelnemers schrijven zich in voor een driegangen-diner bij dorpsbewoners thuis. De deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn en woonachtig in Esbeek.

De gasten:
Je gaat rond alleen of met een maatje (partner, vriend, familielid, buurman, buurvrouw..). Je gaat naar het eerste adres voor het voorgerecht. Daarna ga je naar het volgende adres voor het hoofdgerecht en het laatste adres is voor het nagerecht. Je komt op 3 verschillende adressen en zit dan op ieder adres weer met willekeurig totaal 6 andere personen aan tafel.

De koks:
De helft van de deelnemers moet een gerecht maken. Dus als duo moet je een gerecht maken. Bij aanmelding kun je aangeven of je voorkeur hebt om een voor- of nagerecht te bereiden of een hoofdgerecht. Ben je met een duo, dan is het eerste adres in het opgave formulier de locatie waar je de gasten wil ontvangen, let op wel in Esbeek. De organisatie probeert jullie wensen te honoreren, maar mogelijk wordt er i.v.m. organisatorische redenen van afgeweken.
Al naar gelang kook je de afgesproken gang voor je gasten. Per gang ontvang je als kok of koksduo een wisselende groep van totaal 6 gasten (incl. jezelf) aan je eettafel.

Wil je liever niet mee rondgaan, maar wel thuis één of enkele gangen verzorgen, dan kun je je daar ook voor opgeven. Je kookt dan voor 6 gasten EXCL. jezelf (let op)!
Maak jezelf het koken niet te moeilijk, het gaat om het gezellig met elkaar eten en drinken en niet om het beste gerecht.

Afsluiting:
Na afloop van het diner vindt een centrale afsluiting plaats bij Schuttershof met koffie, een frisje, biertje of wijntje (op eigen rekening). Daar kunnen de koks en de deelnemers gezellig napraten.

Praktische informatie:
Kosten per deelnemende gast: € 25,- (Geen geld voor een 3 gangen diner inclusief drank!!). Het grootste gedeelte hiervan gaat naar de koks en een klein gedeelte naar de promotiekosten.
Elke kok stelt zijn eigen gerecht inclusief drank samen en doet daarvoor de inkopen.
De koks ontvangen van de organisatie een vaste tegemoetkoming in de kosten voor totaal 6 personen:
Voorgerecht: € 36,-, hoofdgerecht: € 66,-, nagerecht: € 30,-. Iedereen is vrij om van deze vergoeding af te wijken. Uitbetaling vind plaats na het evenement.

Progamma:
18.30 Koks verwachten de gasten voor het voorgerecht.
19.30 De gasten vertrekken naar de locatie van het hoofdgerecht.
21.00 De gasten vertrekken naar de locatie van het nagerecht.
22.00 Iedereen vertrekt naar café Schuttershof voor de afsluiting.

U kunt hier inschrijven tot en met 12 maart 2023. Daarna is inschrijven niet meer mogelijk omdat de organisatie twee weken nodig heeft voor het maken van de planning!
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Heb je nog vragen stuur dan een mail naar bikkenbijdeburen@kpnmail.nl

Het water loopt ons nu al in de mond. Meld je snel aan!!
Hoe wil je mee doen?
Keuze *
Verklaring
© 2023 Inschrijven.nl