Inschrijfformulier
IJsselloop 16 april 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Algemene informatie
Leuk dat je mee gaat doen met de IJsselloop op zondag 16 april 2023! Voordat je je definitief inschrijft, leggen we een aantal zaken uit:

Deelnemerslimiet en startvakken
* De voorinschrijving is geopend tot en met zaterdag 1 april. Per afstand is er een deelnemerslimiet van 2.500 lopers. Als dit deelnemersaantal voor een bepaalde afstand eerder is bereikt, sluiten we de inschrijving voor deze afstand en kun je je helaas niet meer inschrijven.

* In verband met het grote aantal deelnemers werken we ook dit jaar weer met startvakken, met uitzondering van de kidsrun. Bij je inschrijving is het daarom verplicht een verwachte eindtijd op te geven. Als je bijvoorbeeld bij de 5 km een tijd van 1 uur invult, word je automatisch in het laatste startvak ingedeeld.

Kidsrun
* De kidsrun kent twee verschillende afstanden. De afstand van 1 km is voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Kinderen van 11 en 12 jaar lopen 2 km. Maar ook kinderen jonger dan 11 jaar kunnen zich voor de 2 km inschrijven als zij de afstand van 1 km te kort vinden. Zij lopen dan mee met de 11- en 12-jarigen.

* Deelname aan de kidsrun bedraagt € 2,50 bij voorinschrijving. Bij de na-inschrijving op de dag van de IJsselloop zelf bedraagt het inschrijfgeld € 4,00.

* We werken voor de deelnemers van de kidsrun met leeftijdsklassen. De leeftijd op de dag van de IJsselloop bepaald in welke leeftijdsklasse we je indelen.

G-loop
Sporten is voor iedereen! Daarom nieuw dit jaar bij de IJsselloop de G-loop. De G-loop is een loop van 1 km voor iedereen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Alle deelnemers krijgen na afloop van de loop een mooie herinnering. De loop is geschikt voor ieder niveau en toegankelijk voor rolstoelen, ook met begeleiders.

Kosteloos annuleren
Wil je je inschrijving annuleren? Dit kan kosteloos zolang de voorinschrijving is geopend. Na het sluiten van de voorinschrijving is annuleren helaas niet meer mogelijk en wordt het inschrijfgeld van je rekening afgeschreven.

Gebruik persoonlijke gegevens
Als organisatie gebruiken wij je persoonlijke gegevens alleen voor de communicatie rond de IJsselloop. Deze gegevens verstrekken we niet aan derden voor commerciële doeleinden. Jouw gegevens worden in onze eigen administratie maximaal twee jaar bewaard. Wel nemen we je naam, woonplaats en eventueel vereniging op in de uitslagenlijst die wij voor onbepaalde tijd op internet publiceren.

Na-inschrijving alleen mogelijk voor Kidsrun
Let op! Op zondag 16 april is er alleen een na-inschrijving voor deelnemers aan de kidsrun. Voor alle andere afstanden kun je je tot en met 1 april alleen inschrijven via dit inschrijfformulier.

Inschrijving pupillen Daventria
Pupillen van AV Daventria 1906 opgelet! Voor jullie is de IJsselloop onderdeel van de verenigingsactiviteiten. Je kunt je t.z.t. via de trainers of ouderleiders opgeven. Je hoeft je hier dus niet individueel in te schrijven.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl