Inschrijfformulier
Voorjaarsclinic AV Horror 16 april 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Welkom op het inschrijfformulier voor de voorjaarsclinic van AV Horror uit Sneek.
De clinic kan dienen als voorbereiding op de hele Marathon van Rotterdam die plaatsvindt op 16 april 2023 en als voorbereiding op de Vuurtorenloop op Vlieland (halve marathon) die plaatsvindt op 23 april 2023.
Uiteraard kun je ook de clinic volgen omdat je hardlopen in gezelschap leuk vindt of als voorbereiding op een ander evenement.

Een volledige Clinic bestaat uit baantrainingen en duurlopen.
De baantrainingen zijn elke woensdag om 19:15 op de atletiekbaan van AV Horror, de wekelijkse duurloop is op zondag om 9.00.
Het is mogelijk om alleen de duurlopen mee te doen. De tussenliggende trainingen doe je dan zelf.
De keuzes vind je terug in het inschrijfformulier.

De duurlopen beginnen meestal bij de kantine van AV Horror, soms op andere locaties.
Je kunt je eigen sportdrank en gelletjes/eten/versnaperingen meenemen. Deze zaken kun je meegeven met de begeleiding die ongeveer elke 5 km langs de kant van het parcours staat.
Het is de bedoeling dat elke clinic deelnemer in ieder geval eenmaal tijdens de duur van de clinic de begeleiding doet of regelt.
Als de duurlopen een deelname zijn aan door andere verenigingen georganiseerde evenementen dan bestaat die mogelijkheid niet. Dan zijn we afhankelijk van de verzorging door de organiserende vereniging.

Omdat de duurlopen snel langer worden in opeenvolgende weken wordt er van je verwacht dat je een bepaalde basis conditie hebt.
Als je wilt trainen voor de halve marathon, moet je, voordat je aan de clinic begint, vrij gemakkelijk een duurloop van 10 kilometer (of langer) kunt doen. Bij de hele marathon is dit een duurloop van 20 kilometer of meer.

De Clinic voor de hele en halve marathon gaan op zondag 14 januari van start met een eerste duurloop.

Je ontvangt het trainingsschema en ook zul je de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen.

Deze inschrijving is alleen voor de clinic. Voor deelname aan de evenementen zul je je apart moeten inschrijven
Het beoefenen van sport kan risico’s met zich meebrengen. Het volgen van activiteiten, die deel uitmaken van de clinic, is geheel voor eigen risico.

Alvast een sportieve en plezierige clinic toegewenst.

Het Clinicteam, AV Horror Sneek

Ylona, Jurjen, Ronald
Onderdeel
Onderdeel *
© 2023 Inschrijven.nl