Inschrijfformulier
Kiekendief Duo-Trio-Team Marathon 3 juni 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Kiekendief duo, trio team Marathon

Hardlopen, fietsen en onderweg genieten van het Flevolandse polderlandschap met regionale hapjes en drankjes.
Dat kan zaterdag 3 juni 2023 bij de vierde editie van de Kiekendief Duo- / Team Marathon. Het is een gecombineerd loop- en fietsevenement waarbij niet de tijd maar genieten en gezelligheid voorop staan.

Na de start vlakbij Swifterbant voert de route over circa 42 kilometer langs akkers, dijken, bossen, de bebouwde kom van Dronten en terug door het polderlandschap richting finish. Onderweg wachten verschillende Flevolandse lekkernijen.

Het gaat om een duo- / team marathon. Dat betekent dat teams van minimaal twee en maximaal vier personen in estafettevorm de circa 42 kilometer afleggen. Telkens is er één hardloper onderweg terwijl 1 of meerdere teamgenoten meefietsen en kunnen uitrusten. Er kan vrij en onbeperkt worden gewisseld.
Start en finish zijn bij Boerderij Smit aan de Rivierduinweg 13 in Swifterbant.

Dit jaar hebben wij Het Toon Hermans Huis als Goede Doel gekozen. Het Toon Hermans Huis ligt op de route in het Van Veldhuizenbos in Dronten. Net als vorig jaar is het Toon Hermans Huis dit jaar ook weer een rustpunt.
Het Toon Hermans Huis is een inloophuis voor mensen die weten wat de impact van kanker is.
Wij als organisatie zullen voor iedere inschrijving € 2,50 doneren aan dit goede doel. Uiteraard kan iedereen een extra bijdrage doneren.

Nieuw in 2023; bestel een Kiekendief runners shirt!

Sportieve groet,

Organisatie


U kunt voorinschrijven tot en met 29 mei 2023.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl