Inschrijfformulier
Frank 40 Editie '23 - 18 juni 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt onderaan voorinschrijven tot en met 17 mei 2023.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Frank 40 editie 2023 gaat plaatsvinden op zondag 18 juni 2023.


‘Zet je spieren in voor het goede doel: Stichting Dromen voor Duchenne!’

Onze droomwens is dat iedereen met Duchenne 40 jaar of ouder mag worden. Onze voorzitter Frank die ook Duchenne heeft mag dit jaar 42 kaarsjes uitblazen. Vier jij dit feestje met ons mee?

Deze editie is er een route van 5 km of 10 km* die wandelend of rollend (start vanaf 09.30 uur) afgelegd kan worden. Ook is er een mountainbike- en handbikeroute (aanvang om 13.00 uur). Deze routes lopen rond waarbij jij mag bepalen hoeveel rondjes je aflegt. De routes sturen we later toe en zijn binnenkort te vinden op onze website. Hiernaast mag je ook starten vanuit huis met een route naar eigen keus.

Gedurende de dag zijn er, op het evenemententerrein aan de Zwanenburgseweg 43 te Vlissingen, ook wat activiteiten. Er zijn foodtrucks, horeca, een springkussen voor kinderen en een verloting. Vanaf 16.30 uur is er live muziek en staan we stil bij het vijfjarig bestaan van onze stichting.

De deelnemers laten zich sponsoren door kennissen, collega’s, vrienden en familie om € 40 op te halen voor het goede doel. Dat is € 1 per levensjaar. Meer mag natuurlijk ook! Is je sponsorcampagne voltooid? Maak dan het sponsorbedrag uiterlijk 10 juni 2023 over aan de stichting. Info is te vinden in de bevestigingsmail.

Sponsors zoeken is leuk en geeft extra motivatie je spieren in te zetten! Tips over hoe hoe je jouw sponsorwerving kan oppakken krijg je in de bevestigingsmail of zie sponsortips op onze website Dromen voor Duchenne.

De stichting geeft naamsbekendheid aan Duchenne spierdystrofie door onder meer droomwensen te realiseren van kinderen, jongeren en volwassenen met Duchenne.

Belangrijk: Wij vragen geen inschrijfgeld maar vragen jouw inzet om je te laten sponsoren voor minimaal € 40. Dit bedrag gaat naar het goede doel.
Algemene info over Frank 40 zie onze website Dromen voor Duchenne.

*de door ons uitgezette 10 km is minder goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, deze gaat een stukje door een weiland met karrenspoor. Voor de rolstoelgebruikers die van een uitdaging houden is dit wel te doen.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl