Inschrijfformulier
Gravelparty Steenbergen 14 oktober 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Op 14 oktober neemt Stichting Wielercriterium Steenbergen de deelnemers mee door het verrassende West-Brabantse landschap.
Met een graveltocht wordt het landschap doorkruist langs de mooiste plekken van de regio. Hierbij is er continu de afwisseling van ondergrond, van asfalt naar gravelpaden en van kasseistroken naar zandstroken.

Op 14 oktober is er het aanbod van drie afstanden namelijk 50, 70 en 110 Km. Allen komen ze langs schitterende plaatsen in onze regio. De routes wordt verreden via .gpx en zijn niet uitgepijld.

Na afloop verwelkomen we graag alle deelnemers op de gravelparty.
Dit biedt deelnemers de gelegenheid om onder het genot van een lekker maaltijd en drinken, de tocht te evalueren, terug te kijken op een prachtig zomerseizoen en vooruit te kijken naar de winterperiode .
Wil je alleen maar fietsen en weer snel naar huis, dit kan uiteraard ook.

Een week na de graveltocht in Steenbergen kan er gestart worden voor een prachtige afwisselende tocht vanuit Tholen. Je kunt je via deze inschrijving inschrijven voor beide tochten, daarbij profiteer je van een voordeliger tarief.

We vragen deelnemers zich vooraf aan te melden, dit kan tot en met 13 oktober 2023. Via onderstaand formulier

Deelnemers van over de landsgrenzen vragen wij om de persoonlijke gegevens en contactgegevens te mailen naar wielercriteriumsteenbergen@gmail.com om vervolgens het inschrijfbedrag over te maken naar NL55RABO0148825583.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl