Inschrijfformulier
De VZA Crosscompetitie
4 november 2023 tot maart 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 6 december 2023 tot 18:00 uur. Na-inschrijving is niet mogelijk.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Dit formulier is bestemd om voor 5 of meer crossen in te schrijven. Daarmee doe je/doet u mee in de competitie over maximaal 7 wedstrijden en volgt vermelding in tussenstanden en het eindklassement.

Na de inschrijfdatum voor de Moerschanscross volgt de definitieve categorie indeling die gedurende de gehele competitie zal gelden. Bij minder dan 4 inschrijvingen in een bepaalde (5-jaars) categorie volgt samenvoeging met de naast hogere categorie. Bijvoorbeeld Junioren U20 worden samengevoegd met Senioren en Vrouwen Masters 65+ worden samengevoegd met Vrouwen Masters 60+. Net zo vaak als dat er meer dan 3 inschrijvingen bereikt zijn.

De data van de crossen zijn 4 en 25 november, 9 december, 13 en 20 januari, 3 februari en 2 maart met als locaties Hulst, Aardenburg, Kruiningen, Westerschouwen, Vlissingen, Bruinisse en Westdorpe.

Tot 6 december 18:00 uur kunt u inschrijven voor de gehele competitie. De maandag na de Moerschanscross en de maandag na de Elderschanscross wordt dit formulier opnieuw open gesteld om nog in te kunnen schrijven.

Van toepassing is het reglement crosscompetitie:
https://www.zeelandatletiek.nl/index.php/reglementen/reglement-crosscompetitie
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl