Inschrijfformulier
Ameland Adventurerun 16 december 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Inschrijven is mogelijk t/m 8 december 2023

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.De inschrijving t/m 19 november 2023 is inclusief een bootticket voor personenvervoer*. Na 19 november is het bootticket niet inbegrepen. Alle deelnemers ontvangen een startnummer met tijdregistratiechip, een Ameland Adventurerun 2023 medaille en een speciale Adventurerun herinnering 2023.

*Buitenlandse deelnemers, deelnemers met een adres op Ameland en deelnemers van de Eilandverhuur Kidsrun ontvangen geen bootticket.

Deelnemers die zich na 19 november inschrijven krijgen hun startbewijs niet meer toegestuurd, maar kunnen dit op vrijdag 15 of zaterdag 16 december afhalen bij het secretariaat in de sporthal te Nes. Zij moeten ook zelf een bootkaartje kopen.

Collectief aanmelden is ook dit jaar mogelijkJe kan via dit inschrijfformulier ook het Ameland Adventurerun shirt 2023 bestellen. Je kan dit aangeven op formulier bij 'stap 3'. De kosten zijn € 19,50 (inclusief verzenden). Het shirt wordt apart van het startnummer toegestuurd* naar het opgegeven adres naar deelnemers die voor 20 november hebben besteld.

*Deelnemers met een adres op Ameland, buitenlandse deelnemers en de bestelde shirts na 19 november moeten op Ameland worden opgehaald bij het secretariaat (Sporthal Nes)

Deelnemers van de Eilandverhuur Kidsrun krijgen in samenwerking met de hoofdsponsor 'Eilandverhuur' een shirt bij het afhalen van het startnummer op Ameland.

Deelnemers die zich voor 9 november inschrijven krijgen naamvermelding op hun startnummer.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl