Inschrijfformulier
PLUS Oudejaars Crossloop Vorden 30 december 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste Loper,

U kunt voorinschrijven voor de PLUS Oudejaars Crossloop Vorden tot en met 29 december 2023 18.00 uur of totdat het maximaal inschrijvingen per afstand is bereikt. Er is geen inschrijven op de dag zelf! Het is mogelijk om meerdere inschrijvingen in een keer te doen en aan het einde te betalen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Goede Doelen
Tevens kunt u tijdens het inschrijven aangeven of u extra wilt doneren voor paralympisch atleet Rens van de Waterlaat.

Rens is zich aan het voorbereiden op de Paralympische Spelen van Parijs 2024. Hij moet alle kosten voor levensonderhoud en materiaal zelf betalen. Met een bijdrage willen wij hem helpen zijn droom te vervullen om deelname in Parijs mogelijk te maken.

Meelopen Proefloop
U kunt ook aangeven of u wil meelopen met de proefloop op Zondag 10 december om 10.00 uur (5, 10 of 15 km). De kosten zijn EUR 3,- inclusief een kopje koffie of thee. Zie voor meer info en het adres Oudejaars Crossloop Vorden.

Startnummer met chip.
Het startnummer dient op de dag zelf te worden opgehaald in de kantine en wordt dus niet per post toegestuurd. Het startnummer bevat tevens de chip voor de tijdregistratie. Pas erop dat u het startnummer niet vouwt! Tijdens de crossloop draagt u het zichtbaar aan de voorzijde.

Met vriendelijke groet,

Stichting Oudejaars Crossloop Vorden
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl