Inschrijfformulier
Oudejaarsloop 31 december 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Oudejaarsloop 2023

We zien je graag 31 december weer meedoen aan deze 35e editie van de Oudejaarsloop. De 1 km kidsrun, 5 km gezelligheidsloop en de 10 km wedstrijd zijn weer voor je uitgezet in de mooie duinen van Den Helder.

Onze sponsor Sport2000 Bart Langedijk viert op dit moment het 5-jarig bestaan van de winkel en stelt behalve de startnummers en een deel van de prijzen, net als vorig jaar ook weer heel veel Craft hardloop t-shirts beschikbaar. We verloten die onder de voorinschrijvers, vergeet dus vooral niet uw maat op te geven, wilt u kans maken op zo'n kwaliteitsshirt.

Ook geven we nog kaarten weg ter waarde van € 47,50, waarmee je een maand onbeperkt kunt trainen bij Get Fit Lijsstijl in Den Helder.
Beide acties gelden alleen bij de voorinschrijvingen. Winnaars worden na de kerst per mail geïnformeerd.

Noordkop zal op zaterdag 30 december prijzen en startnummers uitreiken bij Sport 2000 in de Beatrixstraat. Mocht u niet in de gelegenheid zijn die dag, dan ligt uw prijs voor u klaar bij het ophalen van de startnummers op de dag zelf in de kantine van FC Den Helder.
Uw startnummer is tevens een kortingsbon voor winkelen bij onze sponsor.

Dit jaar heeft de Rotary Den Helder/Julianadorp aangeboden om met een oliebollenkraam aan dit evenement mee te werken. De opbrengst is zoals altijd bestemd voor een goed doel.

Bij het afhalen van het startnummer ontvangt u ook uw Ipico-registratiechip, deze dient u met een (door ons verstrekte) tie rip aan uw schoen te bevestigen. Bij de finish zal deze weer verwijderd worden. Kwijt raken van deze chip kost de organisatie € 3,50. Zorgt u er dus voor dat de chip goed is bevestigd.

Zoals alle voorafgaande jaren is de start en finish wederom op de locatie van FC Den Helder op de Streepjesberg te Den Helder.

Deze dag wordt grotendeels gesponsord door Sport 2000 Bart Langedijk Den Helder. Ook bedanken we 'Get Fit Lijfstijl' voor de giftcards, u kunt nader kennismaken met hen op 31 december in de kantine van FC Den Helder.

Graag tot ziens bij onze Oudejaarsloop.

U kunt voorinschrijven op inschrijven.nl vanaf heden tot en met 27 december 2023. Collectief inschrijven is ook mogelijk, maar moet binnen een kwartier zijn afgerond.
Inschrijven is verder ook mogelijk op 30 december bij Sport2000 en op de wedstrijddag zelf. Op de wedstrijddag is het inschrijfgeld voor de jeugd verhoogd met € 0,50 en voor de 5 en 10km met € 2,50.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2023 Inschrijven.nl