Inschrijfformulier
WijckloopTRAIL en WALK 4 februari 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom, leuk dat je je mogelijk gaat inschrijven voor één van de Trailrun & Walk evenementen van CAIRN Trails and Adventures: de WijckloopTrail en Walk.

Wij zijn blij jou te kunnen verwelkomen aan de start van de 14e editie, zondag 4 Februari 2024.
Start- en Finish als vanouds vinden plaats op het terrein van Heliomare - Wijk aan Zee.De Wijckloop, ooit begonnen in 2010 als hardloopevenement heeft alle ingrediënten voor een fantastische Trailrun in Noord Holland op het terrein van PWN. Met respect voor de wedstrijdnaam is gekozen voor de WijckloopTrail.

Het parcours voldoet aan de vereisten door 99% onverhard terrein te kunnen bieden in afwisseling van strand, duinen, bos, paden en single-tracks. Garantie voor een unieke natuurbeleving tijdens jouw gekozen afstand.

Belangrijk gegeven is dat de WijckloopTrail evenals alle andere Cairn Trails uit één unieke ronde bestaat. Je loopt dus niet 2 of 3 keer dezelfde ronde!
Routes 2024 zijn nieuw in vergelijk met editie 2023.

Starttijden:
1,5 km Kids Trail: 9:30 uur
5km Trimloop-Trail: 10:00 uur
10 km Trimloop-Trail:11:00 uur
16 km Trimloop-Trail: 10:45 uur
NIEUW> 16 km WALK: 9:15 uur
31 km Trimloop-Trail: 9:00 uur

Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een sportieve Trailrun en Wandel inspiratie in het gebied van PWN rondom Wijk aan Zee. Uitstekend gemarkeerde routes (99% onverhard) en allen in 1 unieke ronde af te leggen. Energierijke voedingsposten tijdens en na de race. Uitdagende routes, tijdsregistratie middels Ipico chips en zoals bij alle CAIRN Trails ontvangen alle deelnemers natuurlijk een waardevolle herinnering.


www.cairnadventures.nl
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl