Inschrijfformulier
Hardloop clinics IJsselloop 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Via dit inschrijfformulier kun je je opgeven voor de clinics die worden gehouden voorafgaand aan de IJsselloop op zondag 14 april 2024.

Je kunt je voor deze clinics op drie verschillende manieren inschrijven:

a. Je hebt een lopende polis bij onze hoofdsponsor Salland Zorgverzekeringen. Deelname aan de clinics is dan gratis. Hiervoor zijn maar een beperkt aantal inschrijfbewijzen beschikbaar. Om je te kunnen inschrijven moet je het polisnummer invullen. Hou dit dus bij de hand. Kies bij onderdeel voor "Salland Zorgverzekeringen".

b. Je hebt toestemming van je werkgever om deel te nemen aan de clinics en de werkgever betaalt de kosten. De kosten voor de clinics (€ 50,-) worden in rekening gebracht bij het bedrijf. Kies bij onderdeel voor "Namens bedrijf".

c. Je neemt deel op basis van een individuele inschrijving. De inschrijfkosten (€50,-) zullen dan via een automatische incasso (eind februari) van je rekening worden afgeschreven. Kies bij onderdeel voor "Individueel".

Je kunt voorinschrijven tot en met 14 februari 2024. Op het moment dat het maximum aantal deelnemers van 150 is bereikt zal je inschrijving op een wachtlijst komen te staan. Na het sluiten van de voorinschrijving worden de kosten voor deelname in rekening gebracht. Bij afmelding na deze datum zal het inschrijfgeld niet worden terug gestort.

Door deelname aan de clinics ben je niet automatisch ingeschreven voor de IJsselloop op zondag 14 april. Hiervoor moet je gebruik maken van het inschrijfformulier dat is te vinden op onze website.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Wijze van inschrijven
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl